10 Reacties

2 jaar geleden

Een vingertandenborstel 👍🏼

2 jaar geleden

Reactie op Mommy38

Een vingertandenborstel 👍🏼
Doe je daar dan alsnog tandpasta op?

2 jaar geleden

Hier is het bij tijd en wijlen ook drama met tandenpoetsen(nu 1,5 en met 4 maanden eerste tandjes). Vrijwel altijd komen er dan nieuwe tandjes/kiezen door. Nu zitten we op de laatste 4 kiezen te wachten en is het weer even rustiger en gaat het tanden poetsen weer goed. Het heeft een tijdje geholpen dat zij haar “oude” tandenborstel vast kon houden en onze tanden kon poetsen terwijl wij die van haar deden met de nieuwe tandenborstel en soms deden we het even snel maar minder nauwkeurig dan we normaal deden om te zorgen dat ze niet over de zeik ging. Zolang we boven en onder maar overal vluchtig langs geweest waren zonder al te veel drama. We weten de oorzaak en het is gewoon niet prettig om als je last hebt van tandjes/kiesjes dan ook nog tanden te moeten poetsen. Voor de rest vindt ze het altijd leuk als ze zelf mee mag helpen de tandpasta op haar tandenborstel te doen. Dus of door mee te knijpen in de tube of door de tandenborstel vast te houden. De eerste paar maanden zongen we er een liedje bij om het leuk te maken, maar dat maakte op gegeven moment geen verschil meer.

2 jaar geleden

Misschien even wisselen van tandpasta. Hier was er 1 drama en de ander vind hij blijkbaar om te smullen. Verder volhouden, een liedje zingen, en hier hiep het ook om even een speen of iets anders in de handen te geven ter afleiding.

2 jaar geleden

Bij ons was het ook drama. Toen ben ik eens met hem voor de spiegel in de badkamer gaan poetsen en sindsdien gaat het super goed. Is wel wat zwaar op de arm😅 Maar hij laat het nu volledig toe en vind het heel interessant om zichzelf in de spiegel te zien.

2 jaar geleden

Geef hem een tandenborstel waar hij mee kan spelen en neem een andere om zijn tandjes te poetsen. Dan is hij afgeleid mischien

2 jaar geleden

Reactie op Dyonn3

Bij ons was het ook drama. Toen ben ik eens met hem voor de spiegel in de b ...
De badkamer tip is echt top! Dankjewel!!! We deden het altijd op z’n slaapkamer , zodat ie niet te wakker wordt. Maar door alle strijd toch een kindje wat klaar wakker is. In de badkamer tanden poetsen voor de spiegel is zo waar een feestje! Alleen de uitstekende tong is soms nog een uitdaging, maar wel lachen en gieren erbij 🤣

2 jaar geleden

Wij kregen pas veel later drama (met 1,5 jaar ofzo?) we zijn toen een liedje gaan zingen met kind in de houdgreep.zodra het liedje over was lieten we los en was het poetsen klaar. De greep kon iedere dag een beetje losser en inmiddels is het leuk! Na het liedje mag hij zelf nog na poetsen.

2 jaar geleden

Hier is het sinds kort ook drama. Ik had vandaag de elektrische tandenborstel van mezelf geprobeerd en dat ging veel beter! (Hij zag dat ik mijn tanden aan het poetsen was en wilde het toen ook)

2 jaar geleden

https://youtu.be/Swi9fJJin9U Ik zing dit liedje terwijl ik zijn tandjes poets. Dit leidt hem mooi af 😂 en je zingt precies wat de bedoeling is....