11 Reacties

3 jaar geleden

Op de verpakking staat een telefoonnummer dat je kan bellen voor voedingsadvies. Ik heb er heel goede ervaring mee, dus zou zeker even bellen 👍

3 jaar geleden

Knap dat je dochter het wel opdrinkt, mijn zoontje spuwde het boos uit 🙈 Wij hebben nu comfort voeding van een ander merk en dat werkt ook prima!

VRIEND

3 jaar geleden

Ik zou dat niet doen, dan blijven de smaken wisselen voor haar. Ik zou dan eerder kiezen te mixen. Ik weet niet hoeveel ml je geeft. Maar bij bijf 120 ml water 1 schepje onneo en 3 schepjes standaard (of een andere verhouding). Dit is bij ons zo geadviseerd door kinderarts. Omneo is overigens ook dunner. Mocht ze meer gaan spugen dan kan je johannesbroodpitmeel gebruiken (ons werd die van merk Tammi geadviseerd, deze heeft verder geen toevoegingen)

3 jaar geleden

Deze voeding is iets dikker dan normale voeding. Misschien als je een grotere speen erop zet,ze het dan wel opdrinkt? 2 verschillende voedingen zou ik niet doen.

3 jaar geleden

Ander merk proberen?

3 jaar geleden

Reactie op de buurvrouw

Op de verpakking staat een telefoonnummer dat je kan bellen voor voedingsad ...
Dit!! Nutrilon bellen. Degene die daar werken zijn erg behulpzaam en voedingsdeskundige. Naar mijn idee hebben zij meer verstand van al die andere voedingen dan het cb. Ik heb alleen maar goede ervaringen met nutrilon bellen en ze hebben mij vaker geholpen.

3 jaar geleden

Wij mixen omneo met standaard, 120ml 2 schepjes omneo en 2 schepjes standaard

3 jaar geleden

Ik ga maar even bellen maandag, hoop dat het dan wat beter gaat. Bedankt voor de reacties mama's.

3 jaar geleden

Reactie op N N N

Ik ga maar even bellen maandag, hoop dat het dan wat beter gaat. Bedankt vo ...
Ik zat wel rustig een half uur met ze aan de telefoon. Dus neem er wel de tijd voor 😉 succes!

3 jaar geleden

Onze dochter krijgt omneo en de voeding is inderdaad dikker. Ik zou me niet zo snel zorgen maken. Ook dar went weer. Heeft even nodig..

3 jaar geleden

Idd mixen voor de overgang. Dan wennen ze langzaam aan aan de smaak, zit het vertrouwde smaakje er ook nog aan. En dan nutrilon standaard afbouwen.