13 Reacties

3 jaar geleden

Onze zoon gaat al sinds het begin 2 keer per week in bad. Voor de rest gebruiken we een washandje om hem wat op te frissen.

VRIEND

3 jaar geleden

2x per week in bad! Dat zijn de dagen dat ze naar het kdv is geweest😅. Ze gaat mij of mijn man gezellig in ons bad. Verder zijn WaterWipes mijn grote vrienden en een washandje.

3 jaar geleden

Ik badder haar niet 😬 ik was haar regelmatig met een washandje

3 jaar geleden

Onze dochter gaat meestal 3x per week in bad, maar soms 2. Net hoe het uitkomt. De andere dagen maken we het 'luiergebied', haar handjes en haar gezichtje schoon met een vochtig washandje of doekjes. We badderen haar overigens met natuurlijke verzorgingsproducten en haar haartjes was ik max 1x per week met shampoo. Als het aan haar ligt zou ze iedere dag in bad willen denk ik, ze vind het heerlijk!

3 jaar geleden

Wij doen haar ongeveer om de dag in bad. Sowieso als ze maar het kdv is geweest. Nooit een droge huid oid

3 jaar geleden

Kleintje gaat hier 1x per week mee onder de douche. Bad vindt ze vreselijk, douche gaat net aan.

3 jaar geleden

1 keer pw bad of douche. Rest gewoon opfrissen

3 jaar geleden

Twee keer per week in bad. Verder elke ochtend even gezicht, handen, oksels, liezen en billen opfrissen met een washandje of doekje.

3 jaar geleden

Hij gaat 2 keer per week onder de douche. Elke ochtend was ik z'n gezicht en elke avond z'n gezicht en z'n handen. Alles in z'n luier gewoon met billendoekjes.

3 jaar geleden

Zo min mogelijk, eigenlijk alleen na het babyzwemmen. Maximaal 1x per week, droog huidje. Altijd zonder zeep maar met inoli in t badje

3 jaar geleden

1x per week douchen met balneum doucheolie.

3 jaar geleden

Op zondag in bad op woensdag in de douche 😁

3 jaar geleden

Om de dag 5 minuutjes in bad. Vind ze heerlijk!