3 Reacties

2 jaar geleden

Hier heeft onze zoon er ook last van sinds een paar weken.. sliep eerst altijd goed door tot een tijdje geleden. Met moeite bij ons in slaap komen, lopend, wiebelend niks hielp tot dat die zijn eigen toch naar een 1 a 2 uur opgaf. Maar naar 2 uur weer krijsend wakker worden en niet meer terug in zijn eigen bedje willen slapen. Beetje stom maar door omstandigheden en de vermoeidheid die toesloeg bij ons snachts maar in bed genomen. 2 wkn geleden toch echt weer geprobeerd in zijn eigen bedje te laten slapen. Heeft wat moeite gekost om hem alleen al in slaap te laten vallen (soms wel 1,5 uur bij hem op de kamer gezeten langs zijn bedje) dit gaat nu goed maar word na 1 a 2 uur weer krijsend wakker. Ik ga er dan weer bij zitten maar dan zitten we nog in de avond uren dus dat is het probleem nog niet. Maar dan komt de nacht en dan pak ik hem toch weer bij ons omdat ik te vermoeid ben om weer een tijdje bij hem op de kamer te gaan zitten. Ik wil dit weekend en gaan proberen om er snachts toch bij te gaan zitten en dan rustig aan afbouwen. Ik kan dus verder ook niet echt tips geven maar tips zijn hier in ieder geval van harte welkom🙈

2 jaar geleden

Slaapcoach in arm nemen! Vanaf 4 maanden gaat het vaak mis bij veel baby’s, dat is de 4 maanden slaapregressie. Heb ik ook gehad. Maar vaak leren kindjes dan nieuwe slaapassociaties, zoals wiegen of in bed mogen liggen bij de ouders, om in slaap te komen en te blijven. Die associaties wil je afleren en je wilt dat je kindje zelfstandig in slaap leert te vallen en te blijven. Een slaapcoach kan uitkomst bieden. Ik heb goede ervaringen met Slaaptipsvoorbabys.

2 jaar geleden

Onze zoon heeft tot 6 maanden echt VRESELIJK geslapen... sliep niet zelf in, enkel op de arm of bij in ons bed. Overdag sliep hij gelukkig wel in zijn eigen bedje. Vaak maar 1 uurtje maar hej we waren al blij dat hij dat deed. Op 6 maanden zijn we gestopt met borstvoeding en vanaf dan hebben we ook een vast ritme geïntroduceerd. Om 19u pap en bed in.. de eerste week was echt de hel maar nu ondertussen slaapt meneertje super flink! Er zijn nog wel eens nachten dat hij het moeilijk heeft maar het vast ritme en ritueel heeft voor ons echt geholpen.