7 Reacties

3 jaar geleden

Omdat het troep is😅. ( onze eerste waren we bijna kwijt geweest na een enting en ook heeft de arts 3x moeten prikken voordat het goed was en had zl een naaldafdruk in zn been staan) wegens dus slechte 'eigen' ervaringen enten wij niet.

3 jaar geleden

Hier ook (nog) niet. Enorm in verdiept en met mensen erover gesproken. We stellen het in ieder geval uit en wil het tegen die tijd homeopathisch laten begeleiden. Eerst wil ik haar de kans geven om haar eigen immuunsysteem op te laten houwen en kijken hoe ze als persoontje is. Zit bij een antroposofisch cb en ze zijn hier dan ook bekend mee.

3 jaar geleden

Hier zijn al veel topics over, ook nog een recente van een paar dagen geleden. Misschien goed om die eerst even te lezen, aangezien het altijd uitloopt op heftige discussies.

3 jaar geleden

Ik denk dat deze ook dicht gaat. Heel veel topics hierover. En het loopt altijd uit op felle discussie. Wellicht de zoekfunctie gebruiken en in andere topics lezen. Dan vind je vanzelf gelijkgestemden.

3 jaar geleden

Hier was laatst een uitgebreid topic over. Mijn handen jeuken nu al enorm maar volgens mij is in dat topic al alles gezegd.

3 jaar geleden

Gaan we weer🙈

3 jaar geleden

Hoi Umm, Er zijn heel veel topics over dit onderwerp te vinden. Als je even de zoekfunctie gebruikt kan je er een hele hoop vinden. Dit topic zal ik daarom sluiten. Succes!