7 Reacties

13 dagen geleden

Bij m'n oudste, geboren eind maart een dekentje op koude dagen en als het warm genoeg was, geen dekentje gebruikt. Destijds ook geen voetenzak aangeschaft. Nr 2 komt in november, dan kies ik wel voor een voetenzak.

13 dagen geleden

Nee, een wollen dekentje is fijn voor eventueel in de avonden of vroeg in de ochtend

13 dagen geleden

Nee, echt niet nodig. De (zeldzame) momenten dat je misschien toch een extra laagje gaat willen daar heb je vast wel een dekentje voor liggen ergens, of zelfs gewoon een vestje die je even over de benen legt. Niet speciaal iets voor kopen als je in mei/juni gaat bevallen.

13 dagen geleden

Reactie op hamburger

Nee, echt niet nodig. De (zeldzame) momenten dat je misschien toch een extr ...
Dankje

13 dagen geleden

Wij hebben de maxi cosi bij beide kinderen ruim een jaar gebruikt. Bij beide 2 winterperiodes (als newborn en toen ze richting het jaar gingen) de voetenzak erin. Ik zou niet zozeer voor de newborn periode nu wat aanschaffen, maar een voetenzak (kan ook prima tweedehands voor een paar euro) wel aanraden.

13 dagen geleden

Reactie op Col22

Wij hebben de maxi cosi bij beide kinderen ruim een jaar gebruikt. Bij beid ...
Ok茅. Ook een voetenzak voor in de zomer? Een dunne dan?

13 dagen geleden

Reactie op renee94

Ok茅. Ook een voetenzak voor in de zomer? Een dunne dan?
Nee voor de zomer is een dun dekentje waarschijnlijk wel voldoende. Echt dunne voetenzakken heb ik nooit gevonden. Altijd een orginele maxi cosi gehad en die zijn voor temperaturen boven de 15graden echt te warm. En hoop dat het over 6 weken toch wel gedaan is met de nachtvorst馃槆. Maar je gaat op den duur met een baby ook de winter weer in en dan vond ik een voetenzak toch wel ideaal. Kun je ook prima voor kijken richting de herfst.