6 Reacties

3 jaar geleden

Jaaaa, ik begon door verleiding ook met iets kleins. Toen een mini magnum. Laatst een softijsje, pannenkoeken van gewone melk. Nergens meer last van, heerlijk. Maar wel hooikoorts in de plaats en allergische reactie op perzik 🤔

3 jaar geleden

Reactie op Jm86

Jaaaa, ik begon door verleiding ook met iets kleins. Toen een mini magnum. ...
Idd heerlijk. Erg benieuwd hoe dat dadelijk na de bevalling weer zal zijn. Hier ook meer last van hooikoorts dan normaal, maar goed mag nu ook geen medicijnen daarvoor slikken...

3 jaar geleden

Reactie op CINDY_87

Idd heerlijk. Erg benieuwd hoe dat dadelijk na de bevalling weer zal zijn. ...
Ik ben ook benieuwd. Ik heb zelf nooit hooikoorts gehad, toen de bloeduitstortingen in mn keel stonden toch de dokter gebeld. Cetirizine en Loratidine mochten wel. Dus uit nood slik ik die soms.

3 jaar geleden

Hier ook... Helaas nu aan het einde van de zwangerschap niet meer/minder. Mijn theorie is dat het met de hormonen te maken heeft. Kindje is uiteindelijk ook 'lichaamsvreemd' en moet blijven zitten. Maar dat is nergens op gebaseerd alleen op mijn gevoel.

3 jaar geleden

Ik ben ook lactose intollerant. Ik kan er beter tegen dan voor de zwangerschap, maar ben wel even winderig als voorheen. Maar dat is niet mijn probleem! 🤭 En ook ik heb voor het eerst last van lichte hooikoorts.

3 jaar geleden

Hier ook... Helaas nu aan het einde van de zwangerschap niet meer/minder. ...
Oeh, dan moeten we nog even extra genieten!