100 Reacties

3 jaar geleden

Hier 36 weken en geen babyshower gehad omdat het gewoon weg niet gaat. Helaas niks aan te doen. Wij spreken nu zowiezo met niemand meer af, moet er niet aan denken corona te krijgen vlak voor de bevalling

3 jaar geleden

Voor mij was er wel een babyshower georganiseerd door mijn moeder en schoonmoeder. Met hulp van mij vriend. ☺️ Ik was samen met mijn vriend en de rest (moeders, zus, vriendinnen) waren allemaal aanwezig via videobellen. Cadeautjes had iedereen opgestuurd naar mijn vriend.

3 jaar geleden

Ik heb een drive thru babyshower gehad! Dat was echt tof in deze gekke tijd. Mijn vriend en ik zaten in een tent en iedereen reed langs en bracht een cadeautje en we hielden van iedereen 1,5 meter en ze krijgen allemaal een high tea box to go mee!😄

3 jaar geleden

Reactie op Lak

Ik heb een drive thru babyshower gehad! Dat was echt tof in deze gekke tijd ...
1,5 afstand*

3 jaar geleden

Ik ga gewoon gender reveal houden. En ja met meer dan 20.mensen. Dit heeft lang genoeg geduurd.. Ga me zwangerschap niet vergallen door die maatregelen Mijn mening 🙃

3 jaar geleden

Wij hebben het gewoon gelaten, net zoals ons vrijgezellenfeest. Moet eerlijk zeggen dat ik er ook niet zo’n behoefte aan heb in de huidige omstandigheden. Ik zou het niet willen gokken dat mensen ziek zouden worden doordat ik zo nodig een feestje wil vieren. Maar goed, ik heb ook familieleden in de risicogroep, een man met 2 restaurants die erg lijdt onder de situatie en een familielid die maanden op de IC heeft gelegen door Corona en het bijna niet gered heeft, dus ik ben ook erg voorzichtig daardoor.

3 jaar geleden

Online is een optie of klein gezelschap in de buitenlucht.. iedereen een zelftest kitje mee 😄

3 jaar geleden

Reactie op poppie07102021

Ik ga gewoon gender reveal houden. En ja met meer dan 20.mensen. Dit heeft ...
Ja, want stel je voor dat mensen er niet fysiek bij kunnen zijn wanneer je het geslacht onthuld. Ik ben ook klaar met Corona, helaas is het nu eenmaal een feit dat er sprake is van Corona. Ik zou persoonlijk niet het risico willen lopen om ziek te worden en geen echo/controle kunnen krijgen. Of nog erger, ziek zijn tijdens de bevalling. Er zijn hele creatieve manieren om toch een babyshower te kunnen hebben. Een aantal voorbeelden zijn al genoemd. Maar goed, dat is dan mijn mening.

3 jaar geleden

Reactie op poppie07102021

Ik ga gewoon gender reveal houden. En ja met meer dan 20.mensen. Dit heeft ...
🤦🏼‍♀️. Door dit soort gedrag zitten we nóg langer opgescheept met dit virus.

3 jaar geleden

Ze vroeg om visies! Niet om commentaar op de visies.... ieder zijn mening. De één gelooft alles wat er in de media gezegd wordt, de ander totaal niet en nog een heleboel mensen er ergens tussenin. Ieder zijn mening, maar één ding is zeker: de wereld wordt geen mooiere plek voor onze kinderen als we elkaar aanvallen om elkaars mening! We worden al genoeg tegen elkaar opgestookt! Laat iedereen vrij in het leven van zijn/haar eigen leven en wees een beetje aardig voor elkaar! ❤

3 jaar geleden

Reactie op R35

Ze vroeg om visies! Niet om commentaar op de visies.... ieder zijn mening. ...
Amen🙏

3 jaar geleden

Ik hoorde laatst een leuke babyshower! De zwangere vrouw zat op een bankje in een park en om de 20 minuten kwam een andere vriendin op 1,5 meter afstand naast haar zitten met een cadeautje, hapje en drankje en babyshower voorspellingen. Ik heb het ook een keer digitaal gedaan maar dat vind ik toch altijd vrij ‘ongemakkelijk’.

3 jaar geleden

Misschien een optie om anders met 2 vriendinnen of familieleden bij jou te doen en dan de rest via zoom? Dan kun je afstand bewaren maar toch iets vieren. Of bijvoorbeeld elke week een andere vriendin, dan rek je het gewoon uit tot einde van je zwangerschap Hihi, elke week feest!

3 jaar geleden

Vorig jaar geen babyshower gehad, dit keer zit het er weer niet in. Jammer, maar helaas. Mensen die “toch gewoon doen” vind ik egoïstisch. Er zijn best wel wat alternatieve opties om toch een leuke dag te hebben. Zeker als je nog even de tijd hebt en het weer straks misschien wat beter wordt. Buiten is vaak meer mogelijk dan hutje mutje op elkaar. Ben ik voorstander van alle maatregelen? Nee, helemaal niet.. ik baal als een stekker dat ik twee zwangerschappen heb in deze klotetijd en we nog steeds niks mogen. Maar we hebben het er wel maar mee te doen.

3 jaar geleden

Dus als je Corona krijgt, door de verloskundige die bezoek geeft gehad van een vrouw die zwanger is en perse een gender ding wil vieren met 20+ mensen, en jij moet in quarantaine bevallen is het nog steeds amen en iedereen gelooft wat hij wil? 🥳 Have fun daarmee! ☺️ Ik zal me hier ver van afzijdig houden, en hoop dat je fatsoenlijk kunt bevallen omdat ik en veel met mij zich wel aan regels houden. Groetjes!

3 jaar geleden

Ik heb een paar weken terug een corona babyshower gedaan. Al haar vriendinnen hebben bij gelegd voor een kado een draagzak en hebben wij online een invul boekje met foto's gemaakt , over hoe je dacht dat ze ging heten wanneer ze geboren werd etc. En heb ik haar verast met een lekker ontbijt en het kado natuurlijk en een andere vriendin met het boekje. Ze was enorm blij en verast omdat ze natuurlijk niks had verwacht, maar ik wilden absoluut dit niet aan haar voorbij laten gaan!.🙂

3 jaar geleden

Mijn zoontje inmiddels 4 maanden maar ik heb mini babyshowers gekregen van groepjes mensen. Paar vriendinnen, paar andere vriendinnen en familie. Super leuk em ik wist het echt niet van tevoren dus dat vond ik het allerleukste, juist omdat hij het niet verwavhtte met corona. Zo was er een groepje van 3 vriendinnen die 1 van hun huiskamers helemaal had omgetoverd tot een blauwe kamer mer hapjes en drankjes en gingen we samen lunchen. Ik kreeg allemaal cadeautjes die zij hadden verzameld bij bekenden naast hun eigen cadeautjes :) Een babyshower organiseer je meestal niet zelf toch? Gender reveal heb ik niet gedaan :)

3 jaar geleden

Hier ook een drive thru babyshower gehad echt genoten. En veilig

3 jaar geleden

Reactie op poppie07102021

Ik ga gewoon gender reveal houden. En ja met meer dan 20.mensen. Dit heeft ...
Ik deel jouw mening. Ik krijg er wss ook gewoon een hoor. You are nog alone. Wij hebben een erg grote tuin en kunnen genoeg afstand houden. Ik heb een lijstje van 16 meiden. Ik ben nu bijna 25 weken zwanger en eer dat mijn babyshower is, zijn we weer wat weken verder. 21 april gaan ook de terrassen open toch?! Zolang het in de buitenlucht kan en je genoeg afstand kan houden, why not? Veel plezier alvast ❤️

3 jaar geleden

Wij hebben het online gedaan met een vriendin. Wij stuurden alle cadeaus op naar een vriendin, zij ging met 1 andere vriendin stiekem naar haar huis om alles te versieren en de cadeaus daar neer te zetten. Toen hebben ze haar daar met z’n tweeen verrast en alle andere vrienden waren en online via Teams bij. Was hartstikke leuk! We hebben nog via Kahoot online een spel gedaan en wat gekletst en cadeautjes uitgepakt :) was helemaal top!