239 Reacties

2 jaar geleden

Hetzelfde! En ik weet dat het voor heeeel veeeel minder kan! Alleen wil zelf geen consessie’s doen op lekker eten en drinken 🙈

2 jaar geleden

Wat zit hierbij? Is dit alleen eten, dan vind ik het veel. Maar, zit er wcpapier, schoonmaakmiddelen, wasmiddel, verzorgingsproducten, luiers ed allemaal bij. Dan vind ik het niks bijzonders. Maar wat vooral belangrijk is, is wat jij ervan vind. Als je minder uit wil geven zijn er 10000 tips om ietsje goedkoper uit te zijn. Die kunnen flink optellen. Pinterest is daarvoor ook heel makkelijk.

2 jaar geleden

Wij zijn met 2 volwassenen en 1 kind van 13 maanden. We geven €850 per maand ongeveer uit. Zit wel persoonlijke verzorging bij als douche gel shampoo ed. En gemiddeld 2 keer per maand uit eten.

2 jaar geleden

De jumbo heb ik al wekelijks rond de 100 euro vaak meer dan 100. En dan moet ik nog naar de etos voor oa melkpoeder 🙈

2 jaar geleden

Wij zijn 2 volwassenen, 4 kinderen van 7, bijna 5, 17 maanden en bijna 6 maanden. Ik doe elke zaterdag boodschappen bij de jumbo tussen de 30 en 40 euro. Mijn man gaat daarnaast nog naar de buitenlandse winkel voor groenten, fruit en gehakt en kip. Ook 30 euro ongeveer denk ik. In ieder geval niet boven de 40 euro. En 1 keer in de zoveel tijd waspoeder en shampoo etc. Zeg maar 20 euro per maand.

2 jaar geleden

Zitten wij (met 2 volwassenen en een peuter van 2,5) ook zeker op! Afhankelijk van de maand ook wel richting de 700, maar dan inderdaad ook met luiers en persoonlijke verzorging erbij. Ik merk wel dat we meer zijn gaan uitgeven sinds we thuiswerken (sinds maart 2020).

2 jaar geleden

Reactie op Dame

Wat zit hierbij? Is dit alleen eten, dan vind ik het veel. Maar, zit er wcp ...
Nee alles van supermarkt en bakker enzo. Luiers koop vaak online er zit er niet bij

2 jaar geleden

Jullie stellen me gerust:)

2 jaar geleden

Hier twee volwassenen en een dreumes die met de pot mee eet. Wij zijn gemiddeld 450 euro kwijt en laten wekelijks onze boodschappen thuisbezorgen. Hier zit ook wc papier etc bij maar geen verzorging omdat we deze ergens anders kopen. Ik moet er wel bijzeggen dat luiers er niet bij gerekend zijn. Die koop ik vaak in grote aantallen. Wij eten veel vers en letten niet echt op als in, we bestellen waar we zin in hebben. Dus ook hapjes en een wijntje.

2 jaar geleden

Twee volwassenen en €400. Ook alles zoals verzorging, wasmiddel, kattenvoer en wc papier zit daarbij in. Wij eten graag gezond. En ik weet dat er mensen zijn die zeggen dat kan dan ook goedkoper, maar ik wil bv minimaal 2 soorten groente in een maaltijd. Er zijn altijd 3 of 4 soorten fruit in huis. Ik merk echt wel dat ik goedkoper kan in sommige gerechten, maar dat vind ik eigenlijk niet ‘gezond’ genoeg. Daarbij eten mijn man en ik nogal verschillend door de culturele achtergrond.

2 jaar geleden

Reactie op HisQueen01

Wij zijn 2 volwassenen, 4 kinderen van 7, bijna 5, 17 maanden en bijna 6 ma ...
Woo hoe dan. Zo weinig met zoveel mensen

2 jaar geleden

Wij zijn nu nog met zijn 2en maar gemiddeld €60 kwijt aan boodschappen per week (incl wasmiddel etc) fruit en groente van de markt en rest gewoon Lidl eigenlijk. Toen het nog kon gingen we wel vaak 1x per maand uit eten of lunchen, dus dat komt er nu ook wel weer bij.

2 jaar geleden

Reactie op Aliceinwonderland1

Wij zijn nu nog met zijn 2en maar gemiddeld €60 kwijt aan boodschappen per ...
Plus als we vrienden over de vloer hebben dan pak ik wel altijd uit met hapjes enz, Maarja Corona dus dat is ook wat minder geworden.

2 jaar geleden

Reactie op Momo96

Twee volwassenen en €400. Ook alles zoals verzorging, wasmiddel, kattenvoer ...
Ik precies zo qua eten. Zijn van vers, veel groente en fruit en dat is gewoon duurder. En grote eters.

2 jaar geleden

Wij zitten hier ook wel op voor 2 volwassenen en baby van 2 maanden. Dat is alleen eten van de supermarkt. Ik weet dat dit een stuk goedkoper kan, maar kies bewust voor af en toe lekkere hapjes, bepaald fruit/groente, drankje, etc.. Kan hier echt van genieten 😊 Als je dit kan betalen en je bent je bewust van je uitgaven dan is het geen probleem toch?

2 jaar geleden

Reactie op Boyxx

Ik precies zo qua eten. Zijn van vers, veel groente en fruit en dat is gewo ...
Misschien een tip om eens te kijken wat de groenteboer op de weekmarkt heeft. Wij halen daar altijd voor een euro of 20 a 25 aan groente en fruit en hebben voor heel de week meer dan genoeg.

2 jaar geleden

Hier ongeveer 400 euro per maand. Twee volwassenen en een baby van 6 maanden . Hier zitten luiers, voeding alles bij in. In een dure maand zijn we wel meer kwijt.

2 jaar geleden

Reactie op Boyxx

Woo hoe dan. Zo weinig met zoveel mensen
Ik maak heel veel zelf thuis. Brood, koekjes, gebak, van alles. Is niet altijd goedkoper, maar meestal wel.

2 jaar geleden

Wij zitten qua alle boodschappen rond de 800 euro per maand, maar wij kijken nergens naar en houden van lekker eten en drinken. 😅 + de laatste tijd veel eten afhalen ongeveer 400 euro per maand. Maar wij houden echt nooit bij wat we uitgeven, kijken nergens naar. Dat zou ik ook nooit gaan doen, dan zou ik doodongelukkig worden. (Of het zou financieel moeten)

2 jaar geleden

Reactie op Anoniemm1988

Wij zitten qua alle boodschappen rond de 800 euro per maand, maar wij kijke ...
2 volwassenen en 1 kind van 1,5 jaar.