19 Reacties

2 jaar geleden

Leeg. Ik miste de bewegingen enorm en heb nog een tijdje fantoombewegingen gevoeld. Maar voor de rest voelde het nog steeds gewoon als mijn buik. :)

2 jaar geleden

Haha, leuke vraag. Het voelt heel blubberig, een soort pudding. Je buikspieren zijn nog niet terug op hun plek en je organen liggen ook nog anders. Dus je kunt je vinger dan heel diep je buik in duwen 🤣

2 jaar geleden

Ehhmmm flubberig en leeg🙄

2 jaar geleden

Oh, ik heb de vraag wel heel letterlijk genomen zie ik. Bedoel je emotioneel? Dat is wel echt voor iedereen anders. Ik was persoonlijk blij om mijn bewegingsvrijheid terug te hebben en verlangde niet echt terug naar de bewegingen. Misschien komt dat ooit nog.

2 jaar geleden

Ik vond het zooooo gek!!! De eerste dagen durfde ik mijn buik ook niet zo goed aan te raken. Het voelde een beetje als een half leeggelopen luchtbed 🤷‍♀️ Je baarmoeder is in het begin ook gewoon nog ‘groot’ en komt nog tot aan je navel. Dat is heel gek en alles moet z’n plek weer krijgen. Maar dat gaat echt super snel, zeker als je bv geeft. Het voelde heel gek en heel leeg. Geen getrappel meer. En slap! Maar dat komt allemaal weer goed! Ik vind het heel mooi om te zien hoe snel je lichaam is verandert naar een 9 maanden buik, je gewoon even een kind op de wereld zet, en dan een lijf hebt dat zo snel weer terugveert naar de oude situatie (ik was 30 kilo aangekomen en nu gewoon weer heel slank) . Vrouwen ❤️

2 jaar geleden

Reactie op EsBaby24

Oh, ik heb de vraag wel heel letterlijk genomen zie ik. Bedoel je emotionee ...
Nee ik bedoelde het zelf ook heel letterlijk 😂😝

2 jaar geleden

Heerlijk zacht! Ik heb me nooit “leeg” gevoeld, maar mijn buik was wel slap. En goed hoesten was de eerste dagen onmogelijk omdat mijn buikspieren nog niet op hun plek lagen.

2 jaar geleden

Wat ik er nog van weet is dat ik stomverbaasd naar mijn buik lag te kijken (en luisteren). Mijn buik bewoog heel de tijd en mijn buik knorde ook enorm. Kennelijk klinkt het zo als je ingewanden hun plekje weer in gaan nemen haha.

2 jaar geleden

Mijn vriendin zei: voelt als een niet goed opgepompte voetbal. 🤣

2 jaar geleden

Zacht en los (je kan er helemaal geen spanning op zetten want je buikspieren zijn nog opgerekt). Een beetje zoals wanneer je je buik helemaal laat uitpuilen met holle rug, maar dan nog slapper. Heb binnenin niet echt wat anders gevoeld, behalve dan dat het ineens 'leeg' was.

2 jaar geleden

Zachter maar vooral leeg, vind ik best een emotioneel gevoel 🙈 mis het nog steeds haha

2 jaar geleden

Als een soort flubberige pudding, haha. Ik weet nog dat ik erg moest wennen aan mijn "lege" buik. Geniet nog even van de laatste loodjes!

2 jaar geleden

Flubberig en nog best groot. Heb mijn zwangere buik geen enkel moment gemist. Wat was ik blij dat mijn buik weer leeg was! Geen pijn en druk meer, lekker weer terug naar normaal en de kleine is op de wereld. Niet iedereen wordt er dus emotioneel van:)

2 jaar geleden

Bij mij was hij bijna meteen weer zo goed als normaal. Ietsjes zachter dan anders en ietsjes dikker, maar ben er best tevreden mee. Was direct na de bevalling nog 3 á 4 kg zwaarder dan voor de zwangerschap. Was in totaal 17 kg aangekomen. Nu 7 weken later nog steeds hetzelfde niveau haha. Ik ben nooit afgetraind geweest maar deed wel wat aan sport. BMI was altijd goed, maar ik had wel wat buikvet. Ik dacht van tevoren de baby heel erg te gaan missen in m'n buik, maar geen moment tijd voor gehad 😆 en baby uit de buik is ook veel leuker. Wel fantoom gevoel alsof ze er nog in zit, af en toe haha

2 jaar geleden

Een stuk zachter. Wel lekker veel vel en flubber🙈 Ik vond het heerlijk om weer op mn buik te kunnen slapen!:)

2 jaar geleden

Vel en flubber 😆

2 jaar geleden

Flubberig en iets minder groot dan met baby er in. Er ging een wereld voor me open dat je weer naar voren kan buigen zonder dat je denkt oh dat gaat niet.

2 jaar geleden

Ja vooral dat mijn buik heel zacht voelde. Heel gek vond ik dat! En mijn buik was heel opgeblazen van de keizersnede nog best lang erna. Maar vooral dat het zo lekker zacht is weet ik nog. 🙂

2 jaar geleden

Ja ineens veel minder bol en flubberig inderdaad 😅 het verbaasde me oprecht toen hij eruit was, ik zat echt in een soort roes en zei; jeetje mijn buik is gelijk weg joh (toen lag ik overigens want toen ik stond vond ik het verschrikkelijk haha 😂)