15 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb het ook. Je kan hiervoor terecht in het ziekenhuis. Mij is verteld dat tijdens de zw je geen spuiten mag krijgen, ter vervanging heb ik nu braces die ik draag en enigsinds wat verlicht. Wat een pijn he? Sterkte.

2 jaar geleden

Reactie op Chantalnoud

Ik heb het ook. Je kan hiervoor terecht in het ziekenhuis. Mij is verteld d ...
Jeetje ja echt heel vervelend!! Eerst had ik nog de lichte versie en dat was goed te doen, maar nu steeds erger!!! Ga maandag wel even overleggen met vk, want nog 10 weken lang slecht slapen door dit is wel lang.. Jij ook sterkte ermee!!!

VRIEND

2 jaar geleden

Jaaa vreselijk. Mijn zoontje is al 7 mnd en ik heb het nog steeds lichtjes. Tijdens mijn zwangerschap en een paar weken nadat ik ben bevallen heb ik ‘s nachts een brace gedragen. Dat hielp wel wat.

2 jaar geleden

Reactie op BabyJoy

Jaaa vreselijk. Mijn zoontje is al 7 mnd en ik heb het nog steeds lichtjes. ...
Jeetje heftig dat je er nog steeds wat last van hebt! Hopelijk verdwijnt dat snel helemaal..

2 jaar geleden

Slapen met van die skeelerpolsbeschermers, heel stom maar het werkt. Als je slaapt ontspannen je spieren en gaan je handen slap hangen en kan je bloed in je pols minder doorstromen. Met die polsbeschermers kunnen je polsen niet buigen waardoor de doorstroming beter is. En wisseldouches nemen. Als je warm hebt gedoucht je polsen met koud water naspoelen. Overdag af en toe je polsen onder warm water en dan naspoelen met koud water.

2 jaar geleden

Ik had dit tijdens Mijn eerste zwangerschap ook, ben toen bij de fysio geweest en samen hebben we toen 2 pols braces uitgezocht, dit werkte s nachts goed voor mij , toen werd ik niet meer wakker, misschien is dit proberen waard ? Succes 🤞

2 jaar geleden

Zo vervelend! Bij mij helpt acupunctuur tijdelijk; na een behandeling is het een paar dagen echt stukken minder. Dus wie weet kan je dat nog eens proberen. Mijn acupuncturiste is gespecialiseerd in zwangerschappen, dat vind ik zelf wel een fijn idee.

VRIEND

2 jaar geleden

Reactie op Nadia1985

Jeetje heftig dat je er nog steeds wat last van hebt! Hopelijk verdwijnt da ...
Ja echt super vervelend idd, maar echt al een heeeeeel stuk minder dan eerst hoor. Ik dacht soms dat ik m’n baby een oog zou uitsteken omdat ik gewoon niet voelde wat ik deed. Dat heb ik gelukkig al lang niet meer.

2 jaar geleden

Ik had het ook heel erg. Als je nog geen brace hebt dan raad ik je die zeker aan voor de nacht. Die helpen onwijs. (Gewoon een polsbeschermer) Heb je die ook gehad en heb je echt veel last dan kan je een verwijzing vragen voor de neuroloog voor een injectie in je tunnels. Die heb ik in beide handen gekregen (niet gevaarlijk voor je kindje) en het deed echt wonderen. Kon daarvoor niet eens meer een pen vast houden en na 2 dagen kon ik bijna alles weer met mijn handen. Voelde nog wel alsof ik heel lang in het water had gelegen. Maar na de bevalling was het weg

2 jaar geleden

Ja ik heb het ook heel erg. Kan niet eens mn dekbed pakken om over mij heen te trekken, of afvegen als ik naar de wc ga. Drama. Overdag doet mn rechterhand ook steeds meer zeer en steeds tintelende vingers... ik kreeg het ook vanaf een week of 30. En wordt erger met de week.... heb geen tips, ik doe ze vaak onder koud water houden dat verlicht wat.

2 jaar geleden

Reactie op Blijenzwanger

Slapen met van die skeelerpolsbeschermers, heel stom maar het werkt. Als je ...
Oja goeie tip die skeelerpolsbeschermers!! Douche eindig ik idd ook met koud water. Is sowieso goed voor de doorbloeding van je borsten (voor als je borstvoeding wilt gaan geven), maar ook om oa spataders tegen te gaan..

2 jaar geleden

Reactie op Kimmie89!

Ik had dit tijdens Mijn eerste zwangerschap ook, ben toen bij de fysio gewe ...
Thanks! Moet maandag naar de fysio, dus zal daar even overleggen 😀

2 jaar geleden

Reactie op mmhut

Zo vervelend! Bij mij helpt acupunctuur tijdelijk; na een behandeling is he ...
Thanks voor de tip! Ik zal me even laten informeren daarover..

2 jaar geleden

Ik had het ook heel erg. Als je nog geen brace hebt dan raad ik je die zeke ...
Ik denk dat ik die polsbeschermers even een kans ga geven en kijken of het helpt 😀