7 Reacties

één jaar geleden

Toen ik het had gaf mijn verloskundige aan van niet, was wel 2e trimester. In eerste trimester is koorts vermijden wel fijn, dus veel drinken en paracetamol nemen als je dat krijgt. Maar hopelijk ontspring je de dans natuurlijk. Beterschap voor je vriend!

één jaar geleden

Eerste trimester ook gehad. Nergens om zorgen te maken. Werd vanuit de verloskundige ook gerustgesteld dat de verbinding nog niet gevormd was destijds en dus alleen op de koorts te letten en daar evt paracetamol voor te nemen. Gaat hier ook nogsteeds goed. =)

één jaar geleden

Ik heb ook Corona gehad terwijl ik zwanger was, dit is helaas mis gegaan maar dit stond los van Corona gaf mijn VK aan. Bij mij was het ook mijn vriend die het als eerste had. Hij heeft zich toen afgezonderd, we hebben FFP maskers gebruikt als we in elkaars buurt kwamen en met Detol steeds alles ontsmet. Ik heb toen dagen op de bank geslapen om het vervolgens alsnog te krijgen. Het is zo besmettelijk, denk dat het onvermijdelijk is. Toen ik koorts had moest ik van mijn VK om de 6 uur paracetamol nemen om een spiegel in mijn bloed te houden. Succes en beterschap! ♡

één jaar geleden

Wij hebben geen afstand gehouden van elkaar. Was bijna 20 weken zwanger. En pas 8 dagen later had ik een positieve test. Waarschijnlijk toch op het werk opgelopen of misschien toch thuis. Zeg het maar. Verloskundige gaf aan dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Alleen mijn temperatuur in de gaten houden. Maar ik heb er niets van gemerkt.

één jaar geleden

Ik heb corona gehad toen ik 6 weken en 26 weken zwanger was. De eerste keer had ik het van mijn man en de tweede keer had alleen ik het. Beiden keren gewoon naast elkaar geslapen omdat hij toch al besmettelijk was voordat hij getest had. Inmiddels een blije en gezonden baby, op verkoudheid na hier in huis!

één jaar geleden

Ik ben nu ook ongeveer 6 weken zwanger en heb corona, niks aan het handje. Als je koort hebt dat wel goed in de gaten houden en anders even overleggen met HA of VK 💗

één jaar geleden

Zolang je geen koorts krijgt is er niks aan de hand. En ook al heb je koorts is dat nog niet gelijk eind van de wereld. Maar wel advies om dan je verloskundige te bellen voor overleg. Mijn verloskundige gaf zelfs aan dat het alleen maar in de voordeel is tijdens de zwangerschap. Zo zou de baby ook al antistoffen meekrijgen. Ik was wel al tegen het eind van mijn zwangerschap.