14 Reacties

2 jaar geleden

Hoe rot ook..gewoon doorgaan....als ik ziek ben en mijn man is thuis dan kan ik echt ziek zijn.Is hij werken..dan doe ik alleen wat ik red.Je man heeft geen klachten nog?

2 jaar geleden

Vind ik niet gek. Als jij ziek bent en niet in staat om voor je kindje te zorgen moet iemand anders dat doen. En logiserwijs is dit pappa. Ben benieuwd of hij als hij zo beroerd is ook voor kleintje zou zorgen... denk dat hij dan ook jou zou vragen thuis te blijven. Beterschap! Hopelijk knappen jullie snel weer op!

2 jaar geleden

Hoe rot ook..gewoon doorgaan....als ik ziek ben en mijn man is thuis dan ka ...
Met een griepje vind ik het nooit zo erg en red ik me wel, maar dit is echt heel heftig. Heb nog nooit zulke erge hoofdpijn gehad en dan behoorlijk veel pijn in mijn lijf door de koorts.

2 jaar geleden

Och wat k** voor je dit ☹️☹️ Ik snap wel dat je dat hoopte! Maar ligt ook beetje aan z’n beroep natuurlijk… Kan je man makkelijk thuiswerken? Dat zou ook al enorm schelen! Is je dochter ook nog thuis? Want dan is het natuurlijk helemaal niet te doen als je ook nog je baby hebt.. Ik ben ook positief getest en voel me op echt belabberd, maar m’n dochter van 1,5 is vooralsnog negatief en daarom nu bij haar opa & oma zodat ik kan uitzieken… Beterschap, hopelijk knap je snel op!

2 jaar geleden

Reactie op Miss-es

Met een griepje vind ik het nooit zo erg en red ik me wel, maar dit is echt ...
Goed paracetamol slikken, zoveel mogelijk liggen (zelf op de bank met de kleine op je of in de box of in de wagen, dochter van 15 maanden voor de tv). Slapen wanneer zij slapen. Veel drinken. Alleen het hoognodige doen (dus niet een was gaan draaien als je nog schone rompers hebt, niet gaan koken als je eten kan bestellen, stofzuigen komt een andere dag weer). Je kan helaas niet van je partner verwachten dat hij thuis blijft omdat jij ziek bent.

2 jaar geleden

Och wat k** voor je dit ☹️☹️ Ik snap wel dat je dat hoopte! Maar ligt ook ...
Thuis werken kan hij niet, maar als hij zo beroerd was geweest als ik nu ben had ik vrij genomen. Ja mijn dochter is ook nog thuis en mijn zoon van 7 ook die is ook positief..

2 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Goed paracetamol slikken, zoveel mogelijk liggen (zelf op de bank met de kl ...
Ik zou van mijn partner niet verwachten dat hij thuisblijft als ik ziek ben. Maar in dit geval zijn (naast mamma) de kinderen ziek. Iemand moet voor de zieke kinderen zorgen als mamma daar nu niet toe in staat is.

2 jaar geleden

Reactie op Roos-Roos

Ik zou van mijn partner niet verwachten dat hij thuisblijft als ik ziek ben ...
Maar wat niet kan, dat kan niet. Mijn man werkt op een basisschool en kan dus niet zomaar vrij nemen. Ik had een paar weken geleden ook corona en mijn dochter ook. Hij was net weer genezen, dus moest weer aan het werk. Dat is kut, maar het moet helaas. Maar goed, als ts zich niet in staat voelt voor de kinderen te zorgen moet ze misschien haar man bellen en vragen te komen? Of zijn er opa's en oma's in de buurt die kunnen helpen ts?

2 jaar geleden

Reactie op Roos-Roos

Ik zou van mijn partner niet verwachten dat hij thuisblijft als ik ziek ben ...
Wat ik zeg normaal met een griepje, red ik mezelf prima. Maar dit is echt heel heftig. Elk geluidje dreunt al door.. Ik verwacht het niet van hem, maar had gehoopt dat hij het uit zich zelf zou doen. Als hij er zo bij loopt als hoe ik er nu bij loop hoef ik er niet eens over na te denken

2 jaar geleden

Reactie op Miss-es

Wat ik zeg normaal met een griepje, red ik mezelf prima. Maar dit is echt ...
Ik neem daar geen vrij voor hoor...kijk wel of ik wat eerder naar huis kan komen ..maar tis geen noodsituatie...vervelend..zeker .Maar gelukkig ben je nog niet zo ziek dat je ook niet meer op je telefoon kan......beterschap!!!

2 jaar geleden

Reactie op Miss-es

Wat ik zeg normaal met een griepje, red ik mezelf prima. Maar dit is echt ...
Maar dan moet je het communiceren. Niet iedereen kan aan je af zien hoe slecht je je voelt.

2 jaar geleden

Doorgaan meer kan je niet doen helaas. Als je je echt heel slecht voelt moet je je man opbellen en vragen of hij naar huis wilt komen dat het echt niet lukt. Maar hoe ziek ik ook ben mijn vriend zou ook niet bedenken goh zou ik thuisblijven en dat verwacht ik ook echt niet van hem. Hij geen helderziende die kan zien hoe ik mij voelt. Als ik het vraag aan hem is het een ander verhaal. Beterschap en ik hoop dat je in ieder geval snel mag opknappen.

2 jaar geleden

Ik herken het, heb precies dezelfde klachten. Als ik op geregelde tijden paracetamol inneem gaat het even 2 uurtjes goed.. mijn man is vanmiddag gelukkig uit zichzelf naar huis gekomen omdat hij vanmorgen zag hoe slecht het ging. Ik kon niet meer lopen van de spierpijn en zit thuis met 2 kinderen. Tot hij thuis was heb ik met de kinderen in bed gelegen. Oudste op de iPad en de jongste vermaakt zichzelf met niks dus dat was fijn..