1115 Reacties

4 jaar geleden

Wat een kleine buik vind ik tot nu toe 1 van de irritantste 🙈

4 jaar geleden

Tijdens de zwangerschap: Ben je niet zeker dat er het maar 1 is en niet twee want je hebt wel een hele dikke buik. Na de geboorte: ik was net 2 dagen bevallen toen zei iemand het lijkt wel net of je nog 3 maanden zwanger bent.

4 jaar geleden

Als mensen die je niet vaak ziet of spreekt alle details van je bevalling willen weten als ze je tegen komen na de geboorte 🤔 laten we lekker mijn doos bespreken??!! Vragen of je borstvoeding geeft en als je nee zegt krijg je hun mening. En waarom je het moet blijven proberen ( alsof het niet k*t genoeg is dat het niet lukte en je er niet alles voor geprobeerd hebt)

VRIEND

4 jaar geleden

Na de bevalling: Is de tweede onderweg? - Nee de eerste heeft me buikspieren gesloopt 🤪😖 Toevallig vandaag alweer die vraag gehad 😟 (10 maanden na de bevalling🤦🏻‍♀️) Kan er dan wel van genieten hoe beschaamd/schuldig die mensen dan kijken 🤭🤣🤣

4 jaar geleden

- Wanneer mag je? (Met verlof) *over drie weken! -Oh? Zo snel al? Wat heb je een kleine buik? Ja hallo je kan ook gewoon zeggen wat een mooie buik ofzo??! Hij groeit al net boven de onderste groei curve, zo wordt ik nóg onzekerder 😅😅

4 jaar geleden

“Zooo je bent al zwaar zeg, zijn t er echt geen twee?” “Nee echt hoor, dat wordt een grote baby, uitscheuren tot je oren denk ik” , aldus schoonmoeder vanmorgen nog bij pas 4 maandjes

4 jaar geleden

Heb je nu al last van kwaaltjes? Je bent nog niet eens zover.. (schoonmoeders en 25 weken zwanger) Zijn het er geen 2? En wat ik ook heeeel naar vind is als andere voor mij gaan praten(ben je zwanger? Jazeker!:) wow dat zeg je toch niet misschien is ze wel gewoon dik?!) en als je ze er op aanspreekt worden ze boos!

4 jaar geleden

Reactie op R.mse

Als mensen die je niet vaak ziet of spreekt alle details van je bevalling w ...
Owgod gaan mensen echt informeren naar de status down under ja? Das bizar. Ik vind t nu al raar als mensen die ik niet heel goed ken informeren hoe en waar ik wil bevallen, en dan heel verbaast als ik zeg dat het privé is.

4 jaar geleden

-Wel goed eten hoor, je eet nu voor 2 🙄. - nee doe dat nou niet (wil alleen even bukken om me elastiekje op te raken bijvoorbeeld 😅).

4 jaar geleden

Advies gaan geven als ik zeg dat ik geen borstvoeding ga geven. Zó irritant. Iemand zei zelfs: als je een baby wil dan moet je er ook voor zorgen. Ik denk dat ik er even goed voor zorg dan een andere vrouw? Ik ga flesvoeding geven, bemoei je met je eigen leven. 😁 En ook: Als ik jou was, zou ik rond 3 maanden na de bevalling weer proberen zwanger te worden. Oke fijn dat je dat zou doen als je mij was, haha. Maar gelukkig ben je dat niet. Mag ik eerst deze baby nog baren? 😛

4 jaar geleden

Bij 20 weken: zo, krijg jij een reus of zo?!? Thanks.

4 jaar geleden

Vertellen aan je leidinggevende..... ik ben zwanger van ons derde kindje. Haar reactie: met jullie zwangerschappen?! Oja ... gefeliciteerd Zijn andere twee kinderen van de zelfde man? Ja dat zijn ze !!!!

4 jaar geleden

Reactie op annesnuffie

Bij 20 weken: zo, krijg jij een reus of zo?!? Thanks.
Haha bij mij heeft serieus iemand ooit gezegd: jij gaat vast het Guiness Book of World Records halen met grootste baby ooit bij de geboorte. 🙄🙄🙄🥴🥴🥴 Gezegd door een man.

4 jaar geleden

Is het je eerste? Nee mijn 3de, ooohww ok. Alsof het daardoor minder leuk of speciaal is!

4 jaar geleden

Was het gepland ??.. neejoh bijna 2 jaar geoefend met PCOS voor niks ! Oh wou Jessy al wel kinderen ? (vriendlief is 24 - ik 30 ) Oh je verteld het al vroeg .. ben je niet bang voor een miskraam ?? Omdat ik het al wereldkundig maakte bij 10 weken.. ja was doodsbang maar ja aan dat gekots was je er ook wel achter gekomen 😂 Nu inmiddels 31 Weken zwanger van ons eigenwijze heksje krijg continue te horen ohh wat heb je nog een bescheiden buikje urghhh wordt er doodmoe van !

4 jaar geleden

Tijdens de zwangerschap: Ben je niet zeker dat er het maar 1 is en niet twe ...
Oh God ... afknallen die handel!!! Alsof je dat zelf niet ziet. Ik heb het een keer gehoord na mijn eerste van een meisje van 15. Dat snapte ik, die verwachtte gewoon een onzwanger lijf en had dat nog nooit gezien, maar een volwassene??? De tactprijs gaat naaaaaaar ...

4 jaar geleden

“Zooo je bent al zwaar zeg, zijn t er echt geen twee?” “Nee echt hoor, dat ...
😱

4 jaar geleden

Owgod gaan mensen echt informeren naar de status down under ja? Das bizar. ...
Oh ja! Hahaha mensen willen alles weten hoor. Hoe de bevalling ging.. of je hechtingen hebt enz. Verbaasde me er ook over

4 jaar geleden

“Zooo je bent al zwaar zeg, zijn t er echt geen twee?” “Nee echt hoor, dat ...
Die kreeg als kerstcadeau een potje kots van mij 😂

4 jaar geleden

Waar ik me mateloos aan erger is.. Idd de vraag is het geplant? JAA!! Zo jong nog? (Ben 22) Weet je het wel zeker? Heel zeker!!! Collega die der handen uit steekt om aan me buik te zitten.. NEE don’t touch me!