6 Reacties

3 jaar geleden

Yep! Oma in Zwitserland... Al 2 keer een bezoek dit naar gecancelled en ze is te oud om hierheen te komen...

3 jaar geleden

Reactie op denise1805

Yep! Oma in Zwitserland... Al 2 keer een bezoek dit naar gecancelled en ze ...
Ja, mijn broer die Peter wordt woont ook in Zwitserland, ook al 2 bezoeken gecancelled 😔

3 jaar geleden

Mijn ouders wonen in Canada. Wij zouden dit jaar met de kerst erna toe maar vanwege zwangerschap kon dat al niet meer laat staan corona. Wat ik moeilijk vind is dat mijn moeder straks misschien niet eens kan komen na de bevalling. Geen idee hoe oud onze kleine zou zijn voordat mijn ouders hun kleinkind voor het eerst kunnen ontmoeten. Mijn oma is vorige maand ook overleden en ze konden daarvoor ook niet terug komen. Het is allemaal erg lastig, maar ik probeer positief te blijven en gewoon te denken dat we allemaal gezond zijn en dat er ergere dingen zijn.

3 jaar geleden

Mijn schoonouders wonen in Spanje. Normaal zitten wij in november 10 dagen bij ze. We hebben nu al onze hoop erop gezet dat ze na de geboorte snel deze kant op kunnen komen.

3 jaar geleden

Mijn ouders wonen in portugal. Ik bel iederen week. Cind het vooral voor hun vervelend. In juni kreeg mijn zus een dichtertje, gelukkig net in de periode dat ze weer konden reizen. Maar beide zwangerschappen hebben ze op een afstand moeten volgen. Zelf heb ik er minder moeite mee. Ben heel zelfstandig opgevoed en ging vanaf kinds af aan in de zomervskantie al 7 week naar nederland.

3 jaar geleden

Mijn familie woont in Nederland en wij wonen zelf in het buitenland. (Canada). Ik vind het lastig dat familie niet langs kan komen, maar aan de andere kant denk ik ook dat het ons een rustigere start gaat geven. We hebben besloten dat mijn ouders (waarschijnlijk) afreizen als de baby er is. Dan moeten ze nog wel twee weken in quarantaine voordat we elkaar kunnen zien, maar het is wat het is. De ouders van mijn vriend willen eerst covid afwachten voordat ze überhaupt plannen maken. (Mijn ouders kunnen Canada in onder een speciale familie hereniging regeling met mijn toestemming).