18 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben de Jane matrix, superfijn ding! Altijd heel blij mee geweest, dd kleine slaapt er heerlijk in en blijft in een veilige houding voor langere tijd. Wij hebben wel ook de verkleiner aangeschaft om het nekje meer support te geven.

2 jaar geleden

Klinkt goed! Kleine is tegen de tijd dat we gaan 8 mnd,hoop dat het dan ook nog mogelijk is om er in te loggen

2 jaar geleden

Reactie op lvp

Klinkt goed! Kleine is tegen de tijd dat we gaan 8 mnd,hoop dat het dan oo ...
Wij zijn met 14-15 maanden overgestapt, hadden best een flinke dame. Ze zijn trouwens ook te huur.

2 jaar geleden

Oohh handig!! Ja n kon ze toen ook nog plat? Sorry voor de vele vragen. Wij hebben wel een vrij kleine kriel haha. Geen groot mannetje

2 jaar geleden

Ik lees even mee, wij hebben een kleuter die ook nog in autostoel zit, kan dit ernaast? Wij denken erover hem te huren als we volgende maand op vakantie gaan.

2 jaar geleden

Wij hebben er ook één. Bij ons past de autostoel van onze oudste er nog naast. Onze dochter is nu bijna 9 maand en past er nog net in. Wij gaan bijna over naar een autostoel. We hebben we een kleine (nu iets van 67cm) dochter. Met onze oudste zijn wij er ook mee op reis geweest. Het is zo fijn om te weten dat je kindje lekker kan liggen. Aanrader dus!

2 jaar geleden

Reactie op Liesbeth-b85

Wij hebben er ook één. Bij ons past de autostoel van onze oudste er nog naa ...
En tot 9 maanden heeft ze ook plat kunnen liggen? Gaat ons er meer om dat als we snachts gaan rijden hij gewoon lekker plat ligt te slapen, en we hem niet iedere 2 uur hoeven wakker te maken. Wat fijn dat het bij jullie echt super goed ging!

2 jaar geleden

Reactie op lvp

En tot 9 maanden heeft ze ook plat kunnen liggen? Gaat ons er meer om dat a ...
Ze ligt er nog steeds in maar het begint nu wel krap te worden. Maar we vinden het zo’n fijn ding. Maar nogmaals, onze dochter is echt nog klein (toch kleiner dan gemiddeld). Hopelijk past jullie baby nog!

2 jaar geleden

Reactie op Liesbeth-b85

Ze ligt er nog steeds in maar het begint nu wel krap te worden. Maar we vin ...
Oh fijn!! Hartstikke bedankt voor de fijne reactie. Ga er toch maar even voor kijken En even kijken of onze zoon van 13 er dan nog lekker naast zit/ligt. Eerste keer ooit met de auto op vakantie😂🤦‍♀️. Vergt toch wel even een planning , ipv alleen koffers het vliegtuig in en klaar

2 jaar geleden

Reactie op Liesbeth-b85

Wij hebben er ook één. Bij ons past de autostoel van onze oudste er nog naa ...
Accepteert ze het ook met 9 maanden? Lijkt me dat een beetje rond kijken dan leuker is? Of maakte dat niet uit? Wij hebben net twee tripjes geboekt, bij de eerste is hij net 8 maanden, bij de tweede 9 en hij is ook kleiner dan gemiddeld

2 jaar geleden

Reactie op dasksideofpink

Accepteert ze het ook met 9 maanden? Lijkt me dat een beetje rond kijken da ...
Eigenlijk wel. Ze slaapt vooral. We hebben ook wel een rustige baby. We hadden ook een speeltje die we eventueel konden ophangen maar nooit moeten doen met haar. En ze is nu nog net geen 9 maand. En we zijn nu aan het kijken om haar in de andere stoel te doen. Ons zoontje lag er 7 maand in.

2 jaar geleden

Reactie op lvp

Oh fijn!! Hartstikke bedankt voor de fijne reactie. Ga er toch maar even vo ...
Het is vooral een ding om iedereen en alle spullen in de auto te krijgen. Ik leg altijd wat kleine speelgoedjes in de auto. En iets nieuw zorgt altijd met voor wat meer interesse 😉

2 jaar geleden

Wij hadden hetzelfde idee alleen is mijn zoontje dan bijna 1 jaar. Ik heb ook gezocht naar opties en kwam uit op maxi cosi pearl pro 2 (opvolger van de Jane). Dit is een autostoel maar heeft ook een ligstand. Hij is momenteel in de aanbieding en je kunt hem gebruiken tot 4 jaar. Ik had gelezen dat de Jane tot ongeveer 67cm is. Je hebt best kans dat je kindje er te groot voor is straks.

2 jaar geleden

Onze zoon is een echte draaitol, kruipt, zit zelf al rechtop, en slaapt het liefst op zijn buik of zij🤦‍♀️ ook al is hij niet echt groot,klein fijn krieltje ook

2 jaar geleden

Op www.reiswieg.nl kun je autostoeltjes huren ook liggende varianten. Dan kun je hem misschien eerst een dagje proberen of voor de vakantie alleen huren?

2 jaar geleden

Wij hadden hetzelfde idee alleen is mijn zoontje dan bijna 1 jaar. Ik heb o ...
Ik kan alleen vinden dat je de Pearl pro 2 kan kantelen, niet dat ze kunnen liggen, klopt dat? Want dezelfde hoek van de benen, alleen in een andere richting helpt ntl niet echt

2 jaar geleden

Reactie op dasksideofpink

Ik kan alleen vinden dat je de Pearl pro 2 kan kantelen, niet dat ze kunne ...
Ja hij kantelt naar achter waardoor het hoofdje niet naar voren komt te hangen en ze kunnen slapen. Helemaal plat kan niet maar daar zijn geen kinderstoelen in te vinden (heb ik uitgebreid naar gezocht). Alleen de Jane is echt plat maar waarschijnlijk niet geschikt voor een kindje van 9 maanden qua lengte.