12 Reacties

2 jaar geleden

Je bent pas 2 weken geleden bevallen, dat duurt nog wel effe馃槈

2 jaar geleden

14 maanden verder en ben mijn kilo鈥檚 kwijt maar het loszittende vel wordt nooit meer strak ben ik bang.

2 jaar geleden

Na 8 maanden hard werken is dat vel nog loszittend, maar zijn de kilo's weg. Ik was relatief weinig aangekomen, maar na mijn bevalling ook alleen baby, placenta etc in gewicht verloren ipv de enorme hoeveelheid kilo's die ik hier vaak lees. Dus hard werken en nu is het gelukt.

2 jaar geleden

Eerlijk gezegd na 4 weken pastte ik weer in mijn kleding, los vel niet gehad. Het is minder strak dan voorheen helaas maar dat heb ik ervoor over. Moet wel toegeven dat ik zeer sportief ben en tot de dag voor de geboorte van mijn dochter heb gesport en gezwommen. Ik denk eerlijk gezegd dat ik one of the lucky few ben 馃槉

2 jaar geleden

Hier is het loszittend vel helaas nooit goed gekomen. Jongste is drie en het hangt nog steeds. Qua gewicht was het redelijk snel weer op het oude gewicht. Denk een half jaartje ongeveer.

2 jaar geleden

Is er verder niks aan te doen? Behalve opereren?

2 jaar geleden

Na baby 2, 25 kg afgevallen in 7 maanden na de bevalling. Ik ben lichter als ooit. Alleen veel los vel en dat gaat denk ik niet meer weg. Maar dat heb ik maar geaccepteerd!

2 jaar geleden

Nu met bijna 8 maanden weer bijna in mijn oude kledingmaat. Gelukkig niet echt last van loszittend vel馃槃 ze zeggen niet voor niets 9 maanden voor herstel gemiddeld.

2 jaar geleden

Ik heb mij van te voren en nu na de bevalling niet gewogen, maar wel was mijn buik na een paar dagen weg. Of dit leek zo omdat ik zo gewend was aan die grote buik dat nu alles klein lijkt hahah馃槣馃槣

2 jaar geleden

Dit is een beetje afhankelijk van je buikconditie voor de zwangerschap. Indien je veel buikspieroefeningen deed en een gespierd buikje had, dan ben je snel weer in shape (slecht voorbeeld, maar kijk naar de modellen..) als je niet bepaald een strak buikje had, dan duurt het wat langer. Ook is het afhankelijk van of je wel of niet weer aan de slag gaat met spieren (na 6 weken check en goedkeuring vk)

2 jaar geleden

Ik ben 9,5 week geleden bevallen en kon al snel mijn normale kleding weer aan. Wel heb ik nog wel een klein buikje , waar ik nu buikspieroefeningen voor doe.

2 jaar geleden

Reactie op Soontobemomof3

Hier is het loszittend vel helaas nooit goed gekomen. Jongste is drie en he ...
Is aan loszittend vel nog wat te doen? Voel me zo vies en lelijk.