9 Reacties

2 jaar geleden

Ja heb ik zelf ook gehad rond de 9 weken nam dat gelukkig af.

2 jaar geleden

Hier nam de misselijkheid ook af rond 9-10 weken en kreeg ik m’n energie terug. Ondertussen ruim 36 weken zwanger! Kwaaltjes zeggen niets over het verloop van je zwangerschap 😘

2 jaar geleden

Reactie op Miss_klooster

Ja heb ik zelf ook gehad rond de 9 weken nam dat gelukkig af.
Dankjewel voor de reactie😁

2 jaar geleden

Reactie op Sab2707

Hier nam de misselijkheid ook af rond 9-10 weken en kreeg ik m’n energie te ...
Denk je ? Ik denk constant dat er iets fout is

2 jaar geleden

Ik had dat ook, even, voor 2 dagen. En toen kwam het lekker erg weer terug 😅. Spijt dat ik niet even van die 2 dagen heb genoten. Ik had de misselijkheid 24/7 tot ongeveer 14/15 weken en toen was het ineens over. Ik lees hier meer vrouwen die ook al wat eerder minder misselijk zijn. Helemaal niet raar hoor!

2 jaar geleden

Ik ben heel de zwangerschap niet misselijk of ziek geweest, ondertussen een prachtig zoontje van 7 weken 🥰. Kwaaltjes zeggen niets over je zwangerschap geniet er van zou ik zeggen! :)

2 jaar geleden

Is heel normaal hoor! Bij mij zakte het ook af maar ben uiteindelijk toch tot 17 weken met vlagen misselijk geweest. Dus het zou nog terug kunnen komen. Maar kan ook goed dat je er geen last meer van hebt. Is heel normaal. Je lichaam raakt gewend aan het HCG.

2 jaar geleden

Ik was ook misselijk vanaf het begin en bij 9 weken kon ik alles weer eten. De eerste twee dagen was ik er heel blij om, maar daarna werd ik onzeker. Een week later toch de verloskundige maar gebeld, want ik had het niet meer vanwege de onzekerheid. Maar alles was goed en ben inmiddels 12 weken. Als je je echt zorgen maakt, bel de verloskundige dan of je langs mag komen voor een check. Scheelt weer slapeloze nachten 😄

2 jaar geleden

Ja herkenbaar. Bij mij was rondt die week ook paar dagen de misselijkheid weg maar kwam daarna weer terug. Nu met 12 weken alleen nog ochtend misselijkheid waarvan eerst heel de dag door.