15 Reacties

12 dagen geleden

Ligt beetje aan wil je alleen een ruimte verkoelen en hoe groot is de ruimte.. Toshiba is een goed merk. En bedrijven in Brabant zitten er best veel, mijn vriend heeft bij van dorp gewerkt hun doen ook airco’s plaatsen zitten ook in Brabant..

12 dagen geleden

Geen ervaring met bedrijven, bij ons hingen ze er al toen we het huis kochten. Ik wil je wel 2 dingen aanraden: kies ook airco’s die kunnen verwarmen, net zo handig. En kies een A-merk. Wij hebben ze van het merk Haier en 1 van de airco’s is stuk. Ik heb 100 bedrijven gebeld maar al die bedrijven werken alleen maar met A-merken, wat Haier niet is. Voor onderhoud dus veel makkelijker

12 dagen geleden

Wij hebben vorig jaar een hybride warmtepomp en airco's laten plaatsen van Daikin door Air Group uit Breda. Tot nu toe zijn wij over beiden tevreden. De mannen van Air Group werkten ook erg netjes bij het installeren en ruimden het grootste deel van hun troep zelf weer op (vroegen zelfs om veger en blik om het zelf grotendeels op te ruimen)

12 dagen geleden

Wij hebben er 2 laten plaatsen door AircotechNiek uit Oss. Van het merk LG en bedienbaar met zowel een afstandsbediening als een app op de telefoon. Werken prima, kunnen koelen en verwarmen en er zijn schema's in te stellen. Ideaal. Wij hebben tevens een onderhoudscontract afgesloten bij hem. Aanrader!

12 dagen geleden

Wij hebben er 2 laten plaatsen door AircotechNiek uit Oss. Van het merk LG ...
Wat kost de onderhoudscontract en hoelang loopt die?

12 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Wat kost de onderhoudscontract en hoelang loopt die?
1x jaarlijks onderhouden en 5 jaar all-in garantie voor €125,-

12 dagen geleden

Wij hebben er een boven en een beneden, allebei van Cooper and Hunter. Heel tevreden over, dit gaat de 3e zomer worden😊

7 dagen geleden

Toevallig hebben wij vorige maand airco’s laten plaatsen in alle slaapkamers, beneden en zolder. Wij hebben gekozen voor Mitsubishi en ook meteen 1 die kan verwarmen. Koste een godsvermogen, maar zijn er ontzettend blij mee. Ik kan je aanraden om een aantal offertes aan te vragen. Dan kan je het een beetje vergelijken.

7 dagen geleden

Hi, wij hebben zelf een airco bedrijf. (Plaatsen helaas niet in Brabant) Wat ik kan aanraden is een Mitsubishi heavy industries airco. Meestal voor een slaapkamer volstaat een 2,5 of 3,5KW. Kan van allerlei dingen vertellen, maar als je vragen hebt laat maar weten! Persoonlijk zou ik niet lang meer wachten ivm de drukte. Deze warme dagen zorgen al voor veel drukte haha.

7 dagen geleden

Reactie op Monastar

Toevallig hebben wij vorige maand airco’s laten plaatsen in alle slaapkamer ...
Bij wie hebben jullie ze laten plaatsen?

7 dagen geleden

Reactie op BabyMB

Hi, wij hebben zelf een airco bedrijf. (Plaatsen helaas niet in Brabant) Wa ...
Komen jullie ook niet met eventuele voorrijkosten? 😆 Wij hebben inmiddels de buurman ook overgehaald en die wilt samen laten plaatsen

7 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Bij wie hebben jullie ze laten plaatsen?
Ik las na mijn bericht pas dat je uit Brabant komt. Wij hebben ze laten plaatsen door Airco Domein, maar die werkt niet in jullie gebied helaas. Wat BabyMB zegt, idd niet te lang mee wachten. Wat offertes opvragen en daar je keuze uit maken. Gevoel moet ook goed zijn met het bedrijf.

7 dagen geleden

Wij hebben een Mitsubishi via zeeuwse airco service. Binnen een aantal weken al geplaatst, was super fijn. Komt wel alleen t/m West Brabant dus ligt er even aan waar je in Brabant woont!

7 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Komen jullie ook niet met eventuele voorrijkosten? 😆 Wij hebben inmiddels ...
Je mag mij altijd eventjes een privé berichtje sturen, met je woonplaats wil ik even overleggen voor je 🥰