5 Reacties

4 jaar geleden

Ik kan me voorstellen dat dit even koud op je dak komt😌 Natuurlijk ben je blij dat ze alles goed in de gaten houden maar je het wel eenbepaald idee van hoe je je bevalling zou willen. En dat is nu in een klap even weg....daar mag je best even verdrietig om zijn. Een inleiding hoeft echt niet vreselijk te zijn, het kan ook allemaal goed gaan en zelfs zonder weeën opwekkers! Aan een gewone bevalling zitten evengoed risico’s verbonden. Over een aantal dagen ben je weer gewend aan dit nieuwe plan van aanpak en gaat dat helemaal goed komen. En geloof me, als hij of zij er is dan ben je alles vergeten🥰 Succes met de laatste loodjes!

4 jaar geleden

Ik ben 20 januari opeens medisch geworden en toen is het opeens snel gegaan. Mijn dochter is met precies 34 weken gehaald omdat het met mij niet goed ging. Nu nog steeds in het ziekenhuis voor herstel en ik kan je gerust stellen! Er kwam zo veel op mij af en had het gevoel dat alles wat bij een ‘normale zwangerschap/bevalling’ hoorde mij werd afgenomen maar het komt echt goed! Ik ben zelf een enorme scheitluis en ja het is spannend en eng, er is geen pil of prik om angsten weg te nemen maar als het zover is kan jij het aan. En hele grote kans dat alles gewoon spontaan verloopt hoor, dan is het alleen maar fijn dat je lekker dichtbij het ziekenhuis bent 😜

4 jaar geleden

Reactie op LindaSss

Ik kan me voorstellen dat dit even koud op je dak komt😌 Natuurlijk ben je ...
Zal inderdaad gewoon even wennen zijn aan het idee en “het nieuwe plan”. Bedankt voor je reactie!

4 jaar geleden

Reactie op newmommy2be

Ik ben 20 januari opeens medisch geworden en toen is het opeens snel gegaan ...
Haha ja dat is waar dat ik dan al lekker dichtbij ben! Hoop dat het met jou snel goed gaat en je lekker maar huis mag! Gaat het met je dochter goed? Sterkte nog even in het ziekenhuis en bedankt voor je reactie!

4 jaar geleden

Haha ja dat is waar dat ik dan al lekker dichtbij ben! Hoop dat het met jou ...
Ja hoor met de kleine gaat het goed 😊. Ze ligt wel in de couveuse maar doet het prima 😁.