8 Reacties

3 jaar geleden

Zwangerschapseczeem komt regelmatig voor. Zit vaak op de buik, borst, billen, zij en/of bovenbenen. Ik heb het zelf ook (waarschijnlijk een vorm van PUPPP) en het is echt een hel inderdaad. Bij mij hielp om het in te smeren met vitamine E huidolie. Heb ook antieczeemzalf gehad van de dokter maar dat deed niks bij mij. 馃槄 sterkte!

3 jaar geleden

Ik heb tijdens de zwangerschap ook meer last van eczeem. Ene moment gaat het ander moment heb je de neiging in de diepvries te gaan zitten omdat het zo erg is. Maar ja kwaaltjes die je al had als kind of puber kunnen tijdens de zwangerschap weer omhoog komen.

3 jaar geleden

Ik had ook last van eczeem onder mijn mond, voor mijn zwangerschap nooit last van gehad en het verdween weer ergens begin derde trimester. Ik smeerde elke avond wat olijfolie erop, dat hielp aardig.

3 jaar geleden

Ja, helaas extra erg nu in de zwangerschap. Heb het vooral op mn borsten en rug. Heb op aanraden van de huisarts cetamacrogol creme gekocht bij Kruidvat, werkt perfect! Gebruik zeker geen olie, daardoor werd het bij mij alleen maar erger (vooral de jeuk).

3 jaar geleden

Bij mij kwam het door mijn enorme behoefte aan zuivel in combinatie met mijn lactose-intolerantie. Het zou dus ook aan je veranderde voedingspatroon kunnen liggen. Cetamacrogol las ik al als tip, dat is wel een geschikt middel tijdens de zwangerschap!

VRIEND

3 jaar geleden

Ik heb altijd al eczeem gehad maar nu inderdaad ook erger. Ik heb zelf zalf van de huisarts maar vitamine e creme kan het ook een beetje verlichten.

3 jaar geleden

Ik heb het ook altijd gehad in periodes maar lang niet zo erg als nu. Ongelofelijk pfff Mijn handen en armen zitten onder en soms word ik wakker van de jeuk 馃ズ

3 jaar geleden

Yess.. nooit gehad en sinds de zwangerschap rond mn mond plekken. Ook echt alleen op die plek.kan smeren wat ik wil maar het gaat hier niet weg. Hopelijk na de bevalling wel snel..;) tis vervelend, maar Heey! Een teken dat we mama worden!馃槏馃挭