8 Reacties

één jaar geleden

Ik lees mee

VRIEND

één jaar geleden

Ik lees ook mee☺️. Wellicht willen we aanvullen voor een x periode iemand bij ons thuis (niet inwonend!). Er zijn best wat sites, benieuwd naar ervaringen.

één jaar geleden

Welke omgeving?

één jaar geleden

Charly Cares hebben wij goede ervaringen mee.

één jaar geleden

nanny service Nederland , dan heb je een gediplomeerde nanny en recht op kinderopvangtoeslag ( heb ik zelf voor gewerkt)

één jaar geleden

Je kan kijken bij een gastouderbureau. Die kunnen een gastouderaanhuis voor je zoeken. Dat is inprincipe een nanny. Ik heb dit zelf 3 jaar lang gedaan. Als ouder heb je dan ook gewoon recht op kinderopvangtoeslag. Het is wel iets prijziger dan gewone opvang of een gastouder. Ik zelf heb bij viaviela en gastouderland ingeschreven gestaan als nanny. Beide goede ervaringen mee, maar gastouderland was meer betrokken bij het gezin en mij. Dat vond ik persoonlijk heel prettig. Ik zou ook op de bureau kosten letten. Sommige bureaus hebben best hoge administratiekosten.

één jaar geleden

Reactie op Keetie88

Welke omgeving?
Rotterdam!

één jaar geleden

Charley cares werkte bij ons niet. Via Sitly wel veel reacties. Ik zou zeggen doe zelf een screening en kijk of het klikt. Ik heb inmiddels een fijne oppas gevonden via Sitly wat goed voelde en met de juiste ervaring.