38 Reacties

één maand geleden

Ik zou volgend jaar buiten de vakantie naar een mini camping in de Frankrijk gaan de peuter/kleuter weken.

één maand geleden

Is misschien een huisje/stacaravan /bungalow op een camping een idee. Soms staan deze ook op een veldje en heb je een overzichtelijke speelplek voor de deur én vaak meteen een praatje met de andere vakantiegangers

één maand geleden

Wij zijn in juni naar Frankrijk geweest, domaine la mathoniere heet het. Echt een paradijs voor kleine kinderen! Er is een groot veld met safaritenten er omheen. Wel kamperen dus😉 was voor ons ook de eerste keer! In het midden van het veld allerlei speeltoestellen. Zelf kan je lekker bij de tent blijven zitten. Verwarmd zwembad en peuterbad erbij. 4 avonden krijg je eten en je kunt iedere ochtend broodjes bij je tent laten bezorgen, ideaal! In juni en september peuter/kleuterweken dus alleen maar gezinnen met kleine kinderen. Wel een stukje rijden weet niet of je dat zou willen. Wij hebben op de heenweg een overnachting gedaan, terug in een keer

één maand geleden

Als je in Nederland iets zoekt zou ik voor een vakantiehuisje aan het strand gaan. In Hoek van Holland heb je een rijtje huisjes direct aan het zand. Schep en emmer mee en je kan direct voor je deur lekker spelen. Zelf nooit geweest maar ik vind het er leuk uit zien. In het buitenland zou ik opzoek gaan naar een camping met huisjes. Maar dan niet zo'n grote met mega veel entertainment. Wij gingen vroeger altijd naar een camping waar eigenlijk niks was. En toch vond ik dat als kind altijd de leukste vakanties.

één maand geleden

Reactie op Lien858

Wij zijn in juni naar Frankrijk geweest, domaine la mathoniere heet het. Ec ...
Oeh thanks, dit ziet er top uit inderdaad! Ja we zijn (helaas) wel gebonden aan de schoolvakanties omdat we zelf beide in het onderwijs werken.

één maand geleden

Kijk eens naar een safaritent. Deze hebben vaak vaste bedden, eigen sanitair etc. Zo zit je wel op een camping, waardoor de kinderen zich beter vermaken met vriendjes. Onze kleine van 3 heeft hele dagen buiten gespeeld met anderen en hoefde maar weinig vermaakt te worden. Voorbeeld: de Sallandshoeve. Daar hebben ze veel verschillende safaritenten. Maar deze heb je door heel europa!

één maand geleden

Als je in Nederland wil zou je eens naar Molecaten parken kunnen kijken. Als ze een zwembad binnen hebben is die klein. Er is animatie maar vaak ook wel genoeg afstand van te doen. En veel parken staan op elk veldje wel hele kleine speeltuintjes. Wij gaan nu morgen weer naar een Molecaten park waar we nog niet eerder zijn geweest. Dat is Landgoed Ginkelduin. Ik kan het Kuiperpad in ieder geval aanraden(ook mooie omgeving) en de chalets zijn vaak goed geprijsd!

één maand geleden

Voor ons is de ultieme relaxvakantie toch wel kamperen. 🥰 De kinderen spelen in de speeltuin en ik kan altijd heerlijk lezen. Ik zou zeker eens kijken naar een glamping tent. Ook in Frankrijk en Italië vind je die tegenwoordig overal.

één maand geleden

Wij waren laatst op vakantiepark Dierenbos, daar hadden ze huisjes met hekjes & een ook een veldje met een aantal glampingtenten waar een klein speeltoestel stond en waar een hekje om het veld stond, leek me wel ideaal!

één maand geleden

Wij gingen ook altijd in een huisje. Idd veel stress. Afgelopen mei voor het eerst wezen kamperen met de caravan. Voor het eerst in lange tijd dat ik weer echt vakantiegevoel had! Onze kids zijn 2 en 3 jaar. Zaterdag mogen we weer!

één maand geleden

Safaritent bij Vallée de Lignac. Is zo’n 7 uur rijden vanaf Utrecht. Nederlandse eigenaren, groot veld met ook een paar campingplaatsen. Iedere ochtend vers brood en leuke activiteiten voor de kids! Geen mega zwembad of heel uitgebreid maar de kids kunnen overal veilig spelen daar op het terrein. Hele schuur vol met skelters en spelletjes, speeltuin en een grote zandbak. Enige minpuntje: er zit vrij weinig in de buurt om te doen of een leuk stadje om te bezoeken.

één maand geleden

Gewoon niet in het hoogseizoen gaan? Dan is Landal heel relaxt…

één maand geleden

Wij zoeken via airbnb altijd een huisje met zwembad in bijvoorbeeld italie. Vaak gezien deze prijs deel je m met een paar andere huisjes, maar het is niet een echt park. 5 huisjes bijvoorbeeld. En het is lekker dichtbij huis. Ik zou een landal vakantie zelf niet trekken. Is echt een vakantie voor de kinderen, niet voor mij

één maand geleden

Op de Lemeler Esch heb je safaritenten die aan een groot (speel)veld liggen en ook huisjes. Verder openlucht zwembad op de camping en van alles te doen. https://www.lemeleresch.nl/verblijfssoort/accommodaties/?_gl=1*p7c8u9*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw74e1BhBnEiwAbqOAjLyrC2X5hROfsfGonscaB9kUJIkbofhPBfjnjNveL58FvyK-r9MJHxoC2tYQAvD_BwE

één maand geleden

Je moet er wel voor vliegen, maar HD parque cristobal op Gran Canaria. Ideale combi tussen hotel en vakantiepark. Zelfs met twee peuters hadden wij een relaxte vakantie. Ter plekke nog all incl geboekt, normaal geen fan van, maar ideaal met kleine kids.

één maand geleden

In Nederland camping de paal. Heb je ook verschillende soorten huisjes. En je zit aan een veldje met speeltuintje.

één maand geleden

De zandstuve. Zowel chalets als ingerichte tenten. Op elk veldje een glijbaan met zandbak. Ik, als alleenstaande moeder, heb een heerlijke vakantie gehad. Lekker op de veranda met koffie en kopje spelen

één maand geleden

Roompot katjes kelder heeft kinder huisjes met dan een speeltuin in het midden. Hek om al die huisjes heen zodat ze niet weg kunnen. Rest van het park is niet enorm boeiend.

één maand geleden

Ik volg

één maand geleden

Reactie op Lien858

Wij zijn in juni naar Frankrijk geweest, domaine la mathoniere heet het. Ec ...
😂😂😂😂 daar zijn wij dus ook geweest!