89 Reacties

4 jaar geleden

Oef lijkt me zwaar, horeca in de dierentuin! Altijd druk! Ik werk als Onderzoeker langdurige zorg. Ben veel op huisbezoek bij cliënten en wissel dit af met kantoordagen. Ben komende dinsdag 31 weken zwanger en ik werk nog 36 uur. Gaat vooralsnog prima!

4 jaar geleden

Ik heb een eigen Nagelstudio waar ik 4 dagen van 9:00/17:00 werk. Over 5 weken eindelijk met zwangerschap verlof 😍

4 jaar geleden

Ik werk op een kinderdagverblijf 😊 Ben benieuwd hoe het straks wordt als er een dikke buik is!

4 jaar geleden

Hi...heb een eigen consultancy bureau en werk 4 dagen. Het bevalt mij uiteraard prima anders doe ik het niet. Krikg volop voldoening van het helpen van particulieren en bedrijven. Heb ook mensen in dienst dus kan later in het 3e trimester afbouwen naar 2 of 1 dagen mits dat nodig is anders blijf ik gewoon werken zoals ik nu doe. Heb tot tijdens de weeën met mn zoon doorgewerkt haha. Ben nu bijna 7 weken van de 2e na ruim 10 jaar....😉 Succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging...komt goed.

4 jaar geleden

Ik ben verpleegkundige in een ziekenhuis en werk 32 uur. Maar kijk nu al uit naar mijn verlof🙈🤭

4 jaar geleden

Ik sta voor de klas in de bovenbouw op de basisschool. Ik werk 3 dagen in de week. Aankomende week opstarten en de week erna zijn de kids er weer. Ga het nieuws dan ook vertellen aan ze! Ben erg benieuwd hoe ze reageren.

4 jaar geleden

Ik ben zelf onderofficier bij defensie. Denk dat het wel te combineren is met een kindje ( de regelingen bij defensie zijn super geregeld voor ouders/ouderschapsverlof/verzekeringen), en zo niet dan gaat mijn man parttime werken😬.

4 jaar geleden

Student social work. Over twee weken een fulltime stage voor 9 maanden lang. Gelukkig krijg ik genoeg ruimte voor verlof!

4 jaar geleden

Ik werk in de horeca als zelfstandig werkend kok! Nu heb ik nog vakantie dus ben erg benieuwd hoe het gaat zijn als ik weer moet werken. Ik heb het ook nog niet verteld op het werk en daar kan ik me nu al best zenuwachtig om maken. Al ga ik er wel vanuit dat dat goed komt! 🤗 Ik ben nu 14+4 weken zwanger 💙💖

4 jaar geleden

Ik werk 32 uur bij een bloemen verzendorganisatie. Kantoorwerk dus goed te doen, wel gekozen om met 34 weken met verlof te gaan.

4 jaar geleden

Ik werk in de gehandicaptenzorg op een woonvoorzieningen. Er komt veel lichamelijke zorg bij kijken wat ik nu ik 13 weken zwanger ben best zwaar vind worden soms 😖...

4 jaar geleden

Ik ben Testanalist bij een hypotheekverstrekker. Werk 36 uur (4x9 uur), nu 16 weken zwanger en stop met 34 weken, mijn eerste besloot met 35 weken al te komen. Dus wil op tijd klaar zijn met alles op het werk.

4 jaar geleden

Reactie op Pantsu

Ik ben Testanalist bij een hypotheekverstrekker. Werk 36 uur (4x9 uur), nu ...
Oh en het bevalt prima! Kantoor werk maar wel met genoeg wandelingetjes hier en daar.

4 jaar geleden

Reactie op Memmie2

Ik werk op een kinderdagverblijf 😊 Ben benieuwd hoe het straks wordt als e ...
Ik ook!!! 😀

4 jaar geleden

Ik werk als paraveterinair in een dierenartsenpraktijk. Drukke baan en veel lopen weinig zitten. Tegen het einde wordt dat wel wat zwaarder. Nu zwanger van me 3e kindje. Werk 28 uur in 3 dagen. Leuke en afwisselende baan.

4 jaar geleden

Ik werk als kraamverzorgende, volledige gezinnen 8 dagen achter elkaar. Maandag weer beginnen en dan aankijken hoe het gaat. Ben dan 26 weken. Anders halve dagen met hulp van. Voor nu gaat het prima. Maar kan ook nu na m’n vakantie stiekem niet wachten op m’n verlof.

4 jaar geleden

Onderwijs: anderstalige pubers integreren. Mijn nieuwe droomjob, alleen heel benieuwd of en hoe het volgend schooljaar loopt. Nog geen vast contract en ik ben best ongerust over de opties.

4 jaar geleden

Ik werk als psychiatrisch verpleegkundige op de acute opname... tot nu toe in de ziektewet gezeten ivm de klachten die ik had, hoop het nu weer wat op te bouwen, maar denk niet dat ik deze zwangerschap nog weer volledig aan het werk kom! Blijf het werk wel zeker doen! Vind het super leuk en uitdagend werk! Wel even uitpluizen met de onregelmatigheid, maar dat loopt wel los

4 jaar geleden

Ik werk in de gehandicaptenzorg en psychiatrie. Ik ben nu nog niet zwanger. Maar vind het nu al spannend voor als ik straks wel zwanger ben. Er is bij ons namelijk best vaak agressie vanuit de cliënten. Niet de meest ideale werkplek voor als je zwanger bent...

4 jaar geleden

Ik werk als dierenarts. Niet alleen een fysiek zware baan (hele dagen staan en lopen, zware dieren tillen, in onhandige houdingen staan), maar op sommige momenten ook emotioneel erg heftig, zeker met alle hormonen. Toch zou ik niets anders willen doen!