8 Reacties

2 jaar geleden

Je hebt kans op een zwangerschapsmasker als je gaat zonnen. Dan kom je onder de pigmentvlekken te zitten ipv dat je mooi bruin wordt. Voor de baby is het bij mijn weten niet gevaarlijk...

2 jaar geleden

Fijne vakantie trouwens ☺️

2 jaar geleden

Hoe ik het deed: doek over mijn buik, veel afkoelen in het water, goed drinken, niet op het heetst vd dag in de zon, niet te lang zonnen.

2 jaar geleden

Smeer je echt goed in! Ik heb er helaas een zwangerschapsmasker aan overgehouden.

2 jaar geleden

Ik ben een aantal weken geleden in Dubai geweest. Gewoon lekker in de zon gelegen, maar een hele fles zonnebrand opgemaakt alleen al voor mijn buik 🤣. En als het echt te heet werd een handdoek eroverheen

2 jaar geleden

Vooral je gezicht met factor 50 insmeren regelmatig. Ben ook net in hetzelfde gebied geweest en vooral daarop gelet en tot nu toe goed gegaan :)

2 jaar geleden

Je gezicht uit de zon houden: dus een goed of pet. Anders heb je een grote kans op een zwangerschapsmasker. Geloof mij dat wil je echt niet!!!! (Staat ook een artikel over op deze app). Veel plezier op vakantie!

2 jaar geleden

Oh wat lekker! Wij gaan ook over 10 dagen op vakantie naar Gran canaria. Mijn verloskundige zei dat je , zoals de dames hier al aangeven je moet opletten voor zwangerschaps masker. Verder inderdaad alleen goed insmeren. Have fun!!