11 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb mijn eerste buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad in maart 2018. Daarna een spontane miskraam gehad en een leeg vruchtzakje, waarbij ik een miskraam hebben moeten opwekken. Gelukkig daarna wel zwanger geworden en inmiddels loopt onze dochter van 1,5 vrolijk rond. Eind mei was ik weer zwanger, maar helaas is deze weer geëindigd in een buitenbaarmoederlijke zwangerschap waarbij ook mijn tweede eileider is weggehaald. We beseffen ons nu des te meer hoeveel geluk we met onze dochter hebben, maar willen graag een broertje of zusje voor haar. We hebben een gesprek aangevraagd waarbij we info gaan krijgen over het ivf traject. Hoe heb jij dit ervaren?

2 jaar geleden

Hoi meiden! Ik ben na een bbz ook bij ivf uit gekomen. Eerder was ivm een cyste mijn andere eileider en eierstok verwijderd, dus ik ging het traject in met 1 eierstok en geen eileiders. Het is mij echt heel erg meegevallen! De hormoon injecties zijn niet leuk, maar tip: koel je huid en haal de injecties een half uur voor prikken uit de koelkast. Ik voelde ze dan nauwelijks en vond het na 1 keer zetten niet meer eng. Sommige vrouwen krijgen er bijwerkingen van als moodswings of hoofdpijn, ik had dat niet. En je kansen zijn echt goed als je weet waardoor je ivf moet doen! Anders dan bijv onverklaarbare onvruchtbaarheid (dan zijn de kansen ook hoog, maar bij ons nog hoger). Ik ben in 1 poging zwanger geworden, nu 35 weken van een eeneiige tweeling:). You’ve got this!

2 jaar geleden

Reactie op maart1

Hoi meiden! Ik ben na een bbz ook bij ivf uit gekomen. Eerder was ivm een c ...
Daar zeg je idd wel wat.. als je het traject ingaat bij een onverklaarbare onvruchtbaarheid is het hele proces twijfelachtig, maar bij ons is er een duidelijke reden waarom het niet lukt.. dus is de kans groter. Ik ben er zo kapot van dat het niet meer spontaan lukt, dat ik denk dat ik dan net zo goed aan de hormonen en het proces kan 🙈

2 jaar geleden

Hi ladies! Ik ben ook wel benieuwd naar jullie ervaringen. Ik heb vorig jaar ook 2x achter elkaar een bbz (in 2018 wel een normale zwangerschap) en nu dus aangewezen op IVF mochten we in de toekomst nog een kindje willen. Ik ben er ook boos om dat het natuurlijk niet meer gaat terwijl wij voorheen echt 0 problemen hadden.. maar ja het is voor later want wij hadden zoveel geluk. Na de 2e operatie bleek ik bij de controle nog zwanger te zijn, blijkbaar een tweeling waarvan één bbz en één goed.. Succes Ruby en Lina! Hopelijk mag jullie wens snel in vervulling gaan!

2 jaar geleden

Reactie op Eldo

Hi ladies! Ik ben ook wel benieuwd naar jullie ervaringen. Ik heb vorig jaa ...
Dankjrwell♡ .. Ben al aardig ver in me traject .. we moeten maar even wachten op onze testdag :)) Succes gewenst allen!!

2 jaar geleden

Ik heb mijn eerste buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad in maart 2018. ...
Heb ik 2018 een bbz gehad. In 2019 een spontane miskraam en in 2020 weer een bbz. Nu zijn we al ongeveer 1 maand bezig met een ivf behandeling.. We zijn al ongeveer aan het einde van onze traject en wachten totdat we ren positief testuitslag hebben..

2 jaar geleden

Reactie op maart1

Hoi meiden! Ik ben na een bbz ook bij ivf uit gekomen. Eerder was ivm een c ...
Wooww gefeliciteerd 😍😍 nee ik hrb ook geen bijwerkingen gehad van me prikjes alles ging perfect Kon ze op een gegeven moment gewoon zelf zetten had me man niet nodig.. En nu wachten we rustig af op onze testdag wat over 4 dagen is ongeveer..

2 jaar geleden

Reactie op Rubytk

Heb ik 2018 een bbz gehad. In 2019 een spontane miskraam en in 2020 weer ee ...
Hoe gaat het inmiddels? Heb je een positieve testuitslag gehad? Ik heb vorige week maandag de punctie gehad en donderdag de terugplaatsing. Vind het zo spannend of het lukt 😅🤞🏻 Volgende week mag ik pas testen.

2 jaar geleden

Zelf miskraam en euh gehad. De resterende eileider werkt niet, deze maand gestart met IVF. Ik ben rete zenuwachtig voor alles...

2 jaar geleden

Hoe gaat het inmiddels? Heb je een positieve testuitslag gehad? Ik heb vor ...
Jazekeerr inmiddels al 8 maanden zwanger.. 😍 afwachtend op onze verassing 😍 ( we weten het geslacht niet )

2 jaar geleden

Reactie op Riderlady

Zelf miskraam en euh gehad. De resterende eileider werkt niet, deze maand g ...
Zeker niet nodig! Er gebeurt van alles natuurlijk. Laat het op je afkomen!