9 Reacties

één jaar geleden

De ene keer wel en de andere keer niet. Als het niet lukt laat ik hem baby tv kijken op mijn gsm, de kinderliedjes dan, en dan eet hij gewoon. Mss niet de beste gewoonte, maar bespaart me wel veel gedoe.

één jaar geleden

Reactie op Iris_x

De ene keer wel en de andere keer niet. Als het niet lukt laat ik hem baby ...
Fijn te horen dat we niet alleen zijn

één jaar geleden

Liam is zeker niet de enige, hoe eet hij als je ergens op visite bent of in een restaurant? Lukt het dan zonder tv?

één jaar geleden

Bij ons ook 30% vd tijd afleiding nodig, in de vorm van een speeltje dan. Maar dus vaker níet 😅. Ik zet haar altijd richting de achtertuin dus dan heeft de al genoeg om naar te kijken. En als ze gaat mopperen krijgt ze een plastic speeltje om tussen het eten door ook op te knabbelen haha.

één jaar geleden

Ja 🙋‍♀️. Die van ons is ondertussen 6 jaar en eet echt het best met afleiding. “Vroeger” werkte alleen een filmpje en duwde ik zijn hapjes naar binnen. Nu kan ie ondertussen prima zelf eten, maar als hij iets niet lekker vindt, en dus eigenlijk niet wil eten, werkt afleiden (filmpje/raadspelletje) echt nog steeds het beste☺️☺️☺️.

één jaar geleden

Reactie op Zwemster

Ja 🙋‍♀️. Die van ons is ondertussen 6 jaar en eet echt het best met afleid ...
Hier hetzelfde! Ook inmiddels 6. Onze dochter heeft eten niet als hobby... de andere 2 wel haha. Dit was al vanaf 3 maanden baby zo. Het zit er gewoon in...we kleurt tijdens het eten, soms even tv aan, aan tafel soms even tv op mobiel aan. Soms is het niet nodig...acceptatie brengt rust

één jaar geleden

Hier onze dochter ook. Zonder afleiding eet ze 2 happen en met afleiding eet ze zowat haar bordje leeg

één jaar geleden

Hier gaat het ook beter met afleiding. Maar het moet dan iets op de achtergrond zijn. Als het te intens is vergeet ze juist weer te eten. Maar is het te stil dan eet ze ook niet of amper 😅 Dus vaak muziek of iets heel rustigs op de tv. Gilmore girls is bv een goede haha. Katten worden juist weer de kamer uit gegooid, want die wil ze dan alleen maar erbij hebben en hapjes voeren. Ook de andere ouder moet vaak ff wieberen, als we samen zijn maakt ze er een spelletje van. Tsja 🤷‍♀️😂

één jaar geleden

🙋🏼‍♀️