4 Reacties

één jaar geleden

Ik herken dit niet als ik eerlijk ben. Ons zoontje vraagt voor sommige dingen mama en andere dingen papa. Maar dat is denk ik omdat we allebei tijdmet hem doorbrengen (we werken beide 4 dagen bijv). Denk niet dat je pusht het is goed om te benoemen dat papa van hem houdt etc. Maar ik zou persoonlijk wel vragen aan mn vriend wat hij van zijn niveau van betrokkenheid vindt en hoe hij dit ziet voor de toekomst? Hoe ziet hij dit? En hoe voelt hij zich daarbij? Het is te kort door de bocht om te zeggen op basis van 1 post dat je vriend geen betrokken vader is maar dat gevoel bekruipt me wel een beetje! En ik zou dat persoonlijk wel graag anders zien. Is ook makkelijk gezegd omdat mijn vriend sowieso een dag alleen met hem is waardoor het ook heel makkelijk voelt voor hem om tijd samen door te brengen.

één jaar geleden

Mijn man werkt heel veel. Vaak 6 dagen in de week en met bepaalde seizoenen erg laat thuis. Maar als hij thuis komt neemt hij altijd even tijd met de kinderen. Zodra papa er is bestaat mama bijna niet voor onze dochter. En ons zoontje word ook erg enthousiast als hij papa ziet. Dus ik hoef echt niet te pushen om ze aandacht aan papa te geven dat gaat vanzelf al. Het jan natuurlijk zijn dat het vanzelf beter gaat als je zoon wat meer kan waar je partner ook geïnteresseerd in is. Maar heb wel het idee dat je partner er wel zelf wat meer moeite in kan steken om de aandacht van jullie zoon te krijgen. Mischien eens met je partner praten over hoe hij dit ziet?

één jaar geleden

Mijn man begon ook pas echt dingen met ze te doen toen ze meer konden maar wel veel interesse vanaf het begin met ze te filmen, aan het lachen maken enz... we deden ook voornamelijk dingen met zijn allen omdat mijn man wat meer moeite had met de baby dingen zeg maar, hij is daar ook gewoon niet handig in🙃 Nu mijn kids groter zijn doen ze heel veel met papa, ook met onze zoon, vissen, voetballen, wandelen maar voor de rest blijf ik knuffel mama die hem naar bed brengt, zijn handje vasthoudt wanneer we wandelen, hem troost en al dat soort dingen, met papa kunnen ze lekker gek doen. Ik denk dat zoiets ook een beetje moet groeien, misschien een idee om straks papa erop uit te sturen met jullie zoontje terwijl jij wat voor jezelf doet? Ik zou verder niks forceren.

één jaar geleden

Same here en ik denk dat je het goed doet.