82 Reacties

3 maanden geleden

Thee, (haver)melk?

3 maanden geleden

Aangelengde dubbeldrank geef ik vaak, 1 deel op 4 delen water ofzo. Of water met stukjes fruit

3 maanden geleden

Ik heb net ontdekt dat zelf ijsthee maken erg makkelijk en lekker is. :) rooibos en dan uurtje laten trekken met schijfjes citroen en perzik is so far de favoriet hier, maar kan natuurlijk ook andere soorten thee of met sinaasappel, gember, citroengras of wat je ook maar lekker lijkt bij ijsthee. Alle fruit dus na een uur eruit halen en dan in de koelkast koelen!

3 maanden geleden

Kleine keuken heeft zakjes thee die ook koud lekker zijn! Hier is takje munt ook interessant. Of bevroren fruit. Lekker voor als het warm is!

3 maanden geleden

Verse Sinaasappelsap verdunt met water

3 maanden geleden

Water met fruit? Je hebt ook soort van theezakjes voor in water in verschillende kleuren en smaken.

3 maanden geleden

Thee zonder theïne. Appelsap verdunnen met water. Water met fruit.

3 maanden geleden

Ik geef hier gewoon Raak ranja. Klein beetje en water erbij. Gaat prima. Of roosvicee en melk wordt ook gedronken. Ze zijn 5,5 en 2,5.

3 maanden geleden

Icetea green, evt aanleggen met water? Siroop kan je naar eigen smaak aanleggen. Beetje fruit in het water?

3 maanden geleden

Reactie op Janne1312

Ik heb net ontdekt dat zelf ijsthee maken erg makkelijk en lekker is. :) ro ...
Wij maken het ook altijd zelf! Super simpel, het staat hier standaard bij ons in de koelkast. Voor onszelf doen we een zakje groene thee + een zakje citroenthee erin. Super lekker. Voor kleintjes kun je idd beter rooibos of kamillethee ipv groene thee gebruiken.

3 maanden geleden

Teisseire limonade 😊 Suikervrij en geen aspartaam. Overigens is inmiddels duidelijk dat een volwassene meer dan 14 blikjes aspartaam frisdrank per dag moet drinken om het mogelijk slecht voor de gezondheid te maken. Dus ik zou me daar niet teveel zorgen over maken. ❤️

3 maanden geleden

Ik denk dat deze interessant is voor je :) mooie tips voor drinken! https://www.instagram.com/reel/C7KDFjgK6WR/?igsh=MWF0cWRlOGNtOXVwYQ==

3 maanden geleden

Komkommer en citroen in het water laten weken maakt echt een lekker sapje 😊

3 maanden geleden

Ik geef mijn kind soms als traktatie (drinkt gelukkig ook gewoon goed water, havermelk en thee) ‘appelsap’. Maar die maak ik dan als ranja, dus een klein laagje 100% appelsap en dan aanlengen met water. Ik ben niet zo van de zoetstoffen en kies liever voor af en toe fruitsuiker of echte suiker.

3 maanden geleden

Bio diksap Thee, bijv van De Kleine Keuken Vruchtensap aanlengen met water Melk/karnemelk/(evt plantaardige zuivel)

3 maanden geleden

Dochter van 1,5 is gek op Pickwick fruit infusion thee, is zonder cafeïne.

3 maanden geleden

Wij mixen appelsap met water (en dit krijgen ze eens in de 2-4 weken dus heel zelden). Vinden ze heerlijk.

3 maanden geleden

Je kan appelsap als een soort siroop gebruiken en aanlengen met water. Wij deden ook wel eens diksap, kun je ook zo zoet maken als je wil. Hier is ze vooral fan van rooibosthee naast water. En melk!

3 maanden geleden

Hier drinken ze alleen water, thee en melk. Alleen als we uit eten zijn oid eens een keer appelsap of limonade ofzo

3 maanden geleden

Reactie op MamaVanBijnaDrieMoppies

Teisseire limonade 😊 Suikervrij en geen aspartaam. Overigens is inmiddels ...
Ik heb een tijdje aan leverziekten gewerkt, en dit is een paar jaar geleden...! Maar destijds was het dat juist light frisdranken en gewone frisdranken beide vaker door patienten met leveraandoeningen gedronken werden (die niet door alcohol kwamen). Nu is dat geen causaal verband, maar het is nog lang niet duidelijk wat light frisdranken (en daarmee ook de aspartaam-vrije alternatieven) doen met je lichaam. Je lichaam denkt dat er suiker binnenkomt, en gaat ook dusdanig ermee aan de slag. Wat ik wil zeggen: Er is nog steeds niet duidelijk wat t doet met je lichaam!