5 Reacties

10 dagen geleden

Ik bracht mijn oudste met bijna 3 jaar voor het eerst naar een opvang. Dit ging heel goed hoor, denk dat ook al zou ze het even moeilijk hebben dat zodra ze binnen aan het spelen is ze het vergeet. Ik ben zelf sws veel meer voorstander van kinderen wat ouder naar de opvang indien mogelijk omdat ze dan ook zelf heel veel duidelijk kunnen maken. Succes ermee! Ze za het vast leuk vinden

10 dagen geleden

Ik denk dat je je te druk hebt! Heel veel kinderen starten met 2 op een peuterspeelzaal. Dan zijn de dagen wel korter, maar alsnog alles is nieuw. Misschien kan je ook even beginnen met halve dagen om zo te wennen.

10 dagen geleden

Ik denk dat je je te druk maakt. Alle kinderen die niet naar opvang maar wel naar psz gaan, gaan daar pas na hun 2e heen. Natuurlijk moeten ze wennen maar kinderen zijn flexibeler dan hun ouders 😬

9 dagen geleden

Fijn dat jullie even reageren! Ben gewoon beetje bang dat hij verwend is geworden van die 1 op 1 aandachth. Blijf het heel spannend vinden, maar heb er wel iets meer vertrouwen in.

9 dagen geleden

Ons zoontje ging met 2,5 jaar voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Dat was de eerste keren heel lastig, want hij want nog nooit ‘achtergelaten bij onbekenden’. Maar na een paar keer wennen gaat het nu hartstikke goed. Hij huilt nog wel als ik wegga, maar als ik eenmaal het pand uit ben doet hij heerlijk mee in de groep.