7 Reacties

10 maanden geleden

Het is aan de vroege kant, maar kan prima hoor. Die van mij had al voor dr 2e verjaardag geen middagdutje meer.

10 maanden geleden

Wij zitten er ook midden in, dochtertje word in januari pas 2 maar is altijd net wat eerder met de sprongetjes. Zij wil dus ook niet slapen ‘s middags. Althans, de ene keer wel de andere keer niet. Als ze niet wil en gaat krijsen, haal ik haar eruit en proberen we het een uurtje later weer.

10 maanden geleden

Mijn zoontje is nu 2 jaar en 8 maanden. Een aantal keer een periode gehad waarin hij ook niet wilde slapen. Ik blijf het gewoon stug proberen, wil er zelf nl nog niet vanaf🙈 Vind zo’n onderbreking halverwege de dag wel even lekker. Tot nu toe gaat het ook steeds na een week of 2 doorzetten weer prima. Hij slaapt ook de nachten gewoon goed, dus hij kan het nog wel gebruiken. Ken ook kindjes in mijn omgeving van deze leeftijd die niet meer slapen in de middag maar ook kindjes die dit blijven doen tot ze naar de basisschool gaan😉

10 maanden geleden

Mijn zoontje wilde ook rond zijn 2 niet meer naar bed. Had t wel nodig. Dus ik ging dan een stuk wandelen. Maar in bed kreeg ik hem echt niet meer

10 maanden geleden

Ons zoontje is ook 2 jaar en 3 maanden en heeft al meerdere periodes gehad dat hij zijn slaapje niet wil doen. We blijven doorzetten en soms is er dan weer een hele periode dat hij wel gewoon slaapt. Overleggen zou ik niet doen, wij laten hem dan altijd gewoon even in de auto liggen tot hij weer wakker word. En als hij niet slaapt dan gewoon wat eerder weer naar bed!

10 maanden geleden

Hier slaapt ie ook niet meer. Net 2 geworden, heeft ie helaas van mij 😅 Maar we doen nu aan uitrusten soms op bed soms op de bank met de tv aan. Soms valt ie in slaap maar eigenlijk nog maar zelden.

10 maanden geleden

Dochter is nu 2,5 maar wil dit ook vaak niet. Als ze wel gaat slapen, gaat ze s avonds om 20u naar bed. Als ze niet wil slapen, gaat ze zelf uit bed in een donkere kamer spelen. Er ligt allemaal zacht speelgoed, tent neergezet, helemaal prima. Dan haal ik haar na een uurtje weer beneden. Is er iig rust :) En dan ligt ze s avonds om 18.30u erin! Nu slaapt ze soms wel en soms niet.