6 Reacties

茅茅n jaar geleden

Hoe druk is de groep? Daar kan het echt aan liggen!

茅茅n jaar geleden

Hier kregen we hetzelfde te horen van het kdv, ze is ook een aantal keer geobserveerd. En toen ineens heeft ze mega sprongen gemaakt. Maakt ze veel meer contact en vindt ze andere kinderen ook veel leuker. Ook veel beter praten ineens. Dus wie weet maakt ze zo ineens een sprong. Mijn dochter is nu 2 jaar en 9 maanden. En merkte inderdaad dat de drukte ook veel invloed op haar had, ze kon bijvoorbeeld wel heel lief spelen met een neefje en nichtje die ze vaak ziet.

茅茅n jaar geleden

Hoe druk is de groep? Daar kan het echt aan liggen!
9 kindjes maar veel culturen door elkaar. Mijn kind is best wel rustig, waardoor de andere best druk en enthousiast zijn. Daar kan ze niet zo goed tegen馃槉

茅茅n jaar geleden

Hoi, mijn zoontje is met 2.5 begonnen met een vve. Tijdens het eerste evaluatie gesprek gaven ze ook aan dat hij niet praat, geen contact met anderen zoekt en bang is van sommige grotere kindjes en vooral veel observeerde maar weinig mee deed. Thuis kan kletst hij genoeg maar tegen mensen buiten het gezin niet. We zijn nu bijna een half jaar verder, met wel de zomervakantie ertussen. En het gaat veel beter. Ik krijg nu regelmatig te horen dat hij lekker los kwam en hij lekker kletst en mee doet met alles en ze een heel ander kind zien.

茅茅n jaar geleden

Had zo ons verhaal kunnen zijn. M'n zoon heeft ook een VVE indicatie gekregen en gaat sindsdien 4 ochtenden ipv 2 ochtenden. Gaat inmiddels hartstikke goed! Hij gaat in januari naar school. Ook hij hield niet van drukte. Ze hebben toen een matrasje voor hem neergelegd waar hij even kon gaan liggen als hij het te veel vond. Dat deed hij regelmatig. Nu is het juist dat hij het saai vindt als er weinig kindjes zijn. Komt vast helemaal goed! Soms hebben ze wat meer tijd nodig.

茅茅n jaar geleden

Reactie op Gansje30

Had zo ons verhaal kunnen zijn. M'n zoon heeft ook een VVE indicatie gekreg ...
Ja daar heb je helemaal gelijk in