6 Reacties

2 jaar geleden

Hier ervaring met nachtangst en dan zijn ze echt niet aanspreekbaar. Zoontje heeft nachtangst en gilt zeker 30minuten zonder dat we contact met hem kunnen maken dus dit klinkt meer als een nachtmerrie. Zielig he..

2 jaar geleden

Reactie op Infinity2019

Hier ervaring met nachtangst en dan zijn ze echt niet aanspreekbaar. Zoontj ...
Oh wat zielig voor je zoontje! Moeilijk voor jullie ook zeg!!! Pffff 30 minuten is ook zo lang... Ik zou het haast niet aan kunnen om mijn kind zo te zien. Hoe krijgen jullie hem rustig? Heel zielig 😔 Succes mama❣️

2 jaar geleden

Klinkt als een nachtmerrie. Mijn dochter heeft het ook wel eens over spoken. Ik heb een plantenspuit op haar kamer staan, die hebben we samen versierd en dat is de anti spokenspray. Werkt als een tierelier!

2 jaar geleden

Mijn dochter wordt ook geregeld gillend wakker, eerder standaard rond 23 uur. Maar dan was het genoeg even te komen kijken. Nu hebben we al een paar keer gehad in de laatste maanden dat ze een paar dagen/weken rond 1 uur wakker wordt, nog harder gillend dan voorheen en niet aanspreekbaar. We merken nu dus een groot verschil tussen een nachtmerrie/droom en nachtangst. Na zo'n nachtangstperiode is ze vaak overdag erg moe en onrustig/kort lontje. Na een vervelende droom heeft ze dit veel minder, omdat ze in verhouding meer slaapt. Zelf weet ze er niets meer vanaf de dag erna!

2 jaar geleden

Oh wat zielig voor je zoontje! Moeilijk voor jullie ook zeg!!! Pffff 30 min ...
Het is inderdaad erg lastig, vooral de eerste paar keren weet je niet wat je overkomt. Inmiddels zijn we een jaar verder en word het gelukkig minder, hebben wel eens weken gehad dat het bijna elke avond zo ver was. Nu gaan we erbij zitten (als we hem op pakken word het echt erger terwijl je moederhart het liefste wilt troosten) en zingen zachtjes liedjes op een gegeven word ie rustig en wilt ie of knuffel of gaat weer liggen en verder slapen.

2 jaar geleden

Reactie op Infinity2019

Hier ervaring met nachtangst en dan zijn ze echt niet aanspreekbaar. Zoontj ...
Ja precies zo is het hier ook met nachtangsten. Niet in contact, slaapt echt nog ondanks dat hij wakker lijkt. Weet er s ochtends ook niets meer van. Het is heel akelig om te zien maar hier gelukkig wel snel voorbij. Hoe minder je doet hoe sneller… Wat jij beschrijft klinkt wel echt heel anders