6 Reacties

één maand geleden

1,5 u op de dag laten slapen 13.30 uur. Savonds 19.30 erin. Wk volhouden ritme moet zich even aanpassen. Haalt nu slaap in omdat hij weet dat dit kan.

één maand geleden

1,5 u op de dag laten slapen 13.30 uur. Savonds 19.30 erin. Wk volhouden ri ...
13.30 moest wezen 12.30 a 13 uur

één maand geleden

Hoe gaat het nu ?

één maand geleden

Hier ook…. 6 uur wakker en slaapt smiddags 1,5 a 2 uurtjes en dan ‘s avonds weer moeite met in slaap vallen en mega vroeg wakker en continu moe

één maand geleden

Hoe gaat het nu ?
Hij werd toevallig die middag vroeg wakker en dat was het moment om er mee aan de slag te gaan. We maken hem nu rond half 3 wakker en valt dan 's avonds wel eerder in slaap. Dank voor de tip!

één maand geleden

Reactie op hellobaby2021

Hij werd toevallig die middag vroeg wakker en dat was het moment om er mee ...
Fijn dat het werkt. Geef het even de tijd max 8 dagen want zijn bio ritme moet er ook even aan wennen. Je zou hem ook 2 uur kunnen laten slapen ( om hem te laten bij trekken van de oververmoeidheid) wanneer je dan weer meer onrust merkt ga je terug maar 1,5 uur. Bedtijd richting 19.30 is gepaster rond deze leeftijd. Doe elke avond ook hetzelfde bedritueel. Avond wat langer dan middag. Vertrouw op jullie kunnen. Je gaat slapen het is nu bedtijd. Daarna kunnen we weer spelen. Zijn de nachten ook weer wat rustiger ?.