14 Reacties

20 dagen geleden

Hier word normaal uitgedronken, mijn voorkeur ligt meer bij die munchkin 360 drinkbekers maar deze rietjesbekers zijn ook goed!

20 dagen geleden

Wat roeliieen ook zegt. Ik ben ook echt fan van de 360 graden bekers. Dit rietje werkt als een normaal rietje dus je moet gewoon eraan zuigen om er iets uit te krijgen.

20 dagen geleden

Ons zoontje kon er makkelijk uit drinken. Weinig weerstand in vergelijking met andere bekers. Hij kon nooit overweg met de 360 graden bekers. Toen hij 2 jaar was overgegaan op de gewone beker.

19 dagen geleden

Dit drinkt als een normaal rietje, maar als je het rietje “vasttrekt” dan trekt hij meer vacuüm wat drinken moeilijker maakt. Wij hebben het rietje daarom er altijd los in (kan dan wel lekken). Sinds een tijdje gebruikten we de Mepal flessen. Dat gaat een stuk beter. Weet niet hoe oud je kindje is, maar voor een eerste rietjesbeker kan ik de dr brown aanraden.

19 dagen geleden

Wij hebben deze altijd gehad ook de 360 graden bekers geprobeerd maar dat snapte hij nooit zo. Snel over gegaan op gewone bekers (eerst paar keer proberen) maar deze heel lang gehad voor onderweg ook

19 dagen geleden

Prima beker, heb deze al 1.5 jaar. Ook de 360 graden beker, beiden zijn prima voor de mond motoriek ook

19 dagen geleden

Wij gebruiken deze sinds 10 maanden. Nûby Flip-it rietjesbeker Alleen dan de blauwe variant. Rietjesbeker zoals deze zijn ook goed voor de mond motoriek. 360 graden beker vind hij nu met 21 maanden nog steeds lastig haha

19 dagen geleden

Reactie op roeliieen

Hier word normaal uitgedronken, mijn voorkeur ligt meer bij die munchkin 36 ...
Ze drinkt eigenlijk altijd uit een gewone beker maar we zoeken iets voor in het vliegtuig. En mijn rietjes fles vind ze leuk om uit te drinken dus hopen we dat ze tijdens het stijgen en landen hier lekker uit wil drinken.

19 dagen geleden

Reactie op momy2be92

Ze drinkt eigenlijk altijd uit een gewone beker maar we zoeken iets voor in ...
Aah oke, toevallig zie ik nu wel tiktok filmpjes voorbij komen van rietjes bekers (volwassenen en kinderen) in een vliegtuig dat door de druk het water eruit spuit😅

19 dagen geleden

Reactie op newmommy😍

Dit drinkt als een normaal rietje, maar als je het rietje “vasttrekt” dan t ...
Heb je het lange gedeelte van het rietje dan wel goed in het systeem zitten? Het scheve kantje moet nl onderaan! Wij hadden hier pas ook een fles die steeds vacuüm zoog! En toen zat het rietje dus er verkeerd in! 😊 Misschien is dat bij jou ook zo?

19 dagen geleden

Reactie op Caatje🥰

Heb je het lange gedeelte van het rietje dan wel goed in het systeem zitten ...
Jup die zit goed. Het lijkt een productiedingetje. De oudere bekers geven dit probleem namelijk niet.

19 dagen geleden

Reactie op roeliieen

Aah oke, toevallig zie ik nu wel tiktok filmpjes voorbij komen van rietjes ...
Klopt! 🤣🤣🤣

19 dagen geleden

Deze van het Kruidvat hebben wij ook gehad, maar ik heb hem weggegooid omdat het dopje om te sluiten er steeds vanaf viel en mijn zoontje er niet goed uit kon drinken (was wel echt toen hij nog heel klein was en net begon met drinken). Qua rietjesbeker zijn die van de Action en de HEMA hier favoriet. Die van de HEMA is niet anti lek, dus als die valt heb je wel meteen een plasje op de grond. Die van de Action hebben een breed anti lek rietje en ook nog een sluitdop. Heel handig en ook goedkoop!

19 dagen geleden

Wij gebruiken een normale flesspeen met drinkflessen aangezien hij de rest niet snapt 🤣