129 Reacties

2 jaar geleden

Nee je bent niet verkeerd bezig!! Te zot voor woorden dat ze mama genoemd wil worden door jullie kleine! Echt heel bizar. Ik mag hopen dat je man het hier niet mee eens is

2 jaar geleden

Nee, je bent niet verkeerd. Zij wel. Wat een gekkie..

2 jaar geleden

Ja echt een moeilijke situatie, nee mijn man is daar ook niet mee gediend..

2 jaar geleden

Bizar! Jij hebt helemaal gelijk

2 jaar geleden

Reactie op dinaaaa

Ja echt een moeilijke situatie, nee mijn man is daar ook niet mee gediend.. ...
Wanneer ze het inderdaad gaat doen "kom maar bij mama" gewoon blijven verbeteren. "ja ga maar even lekker met OMA knuffelen" Lekker stoïcijns blijven doen zonder ruzie maken. Mag hopen dat ze er dan wel mee stopt 😊

2 jaar geleden

Wanneer ze het inderdaad gaat doen "kom maar bij mama" gewoon blijven verbe ...
Ja inderdaad, wekt frustraties op, van geen probleem en probleem van maken ! Typisch schoonmoeders. Ik geloof bijna dat ze gewoon jaloers is.

2 jaar geleden

Die is knettergek , sorry hoor maar dit heb ik nog niet eerder gehoord. Tenslotte dus ook het kind van dr zoon beetje gek dat ze dat wil.

2 jaar geleden

Kennelijk klapperen de eierstokken nog van je schoonmoeder…. Hoe kan je zo iets vragen…

2 jaar geleden

Reactie op mommy2213

Kennelijk klapperen de eierstokken nog van je schoonmoeder…. Hoe kan je zo ...
Ja echt dan hè verschrikkelijk! Daarom heb ik echt zelfs beetje agressief laten weten dat ik daar totaal niet mee ben gediend. Ik zei echt in die haar gezicht “ ik vind dat eerder schandalig dat jij zo iets zegt”

2 jaar geleden

Ik zou haar vragen of ze seks met haar zoon gehad heeft om dit kind op de wereld te zetten. Nee? Nou, dan ben je ook geen mama.👋👋

2 jaar geleden

Ik zou haar vragen of ze seks met haar zoon gehad heeft om dit kind op de w ...
Ik zie mij door frustraties dit dus echt nog zeggen hè !!

2 jaar geleden

die is gek. het is toch prachtig om na jaren mama te zijn genoemd de titel oma te krijgen.

2 jaar geleden

Inderdaad. Ja ik voel dit eerder aan als jaloezie

2 jaar geleden

Of als ze het ooit in haar hoofd haalt mama te zeggen gewoon gemeen doen. "Neee jij bent oma! Kijk maar naar je rimpels. Jij bent al oud!"

2 jaar geleden

Of als ze het ooit in haar hoofd haalt mama te zeggen gewoon gemeen doen. ...
Echt een optie! Verdiend ze ook! Haar zoon afgeven was al een hele boterham! En nu MIJN kind? Ze is gewoon jaloers kan niet anders!

2 jaar geleden

Reactie op dinaaaa

Echt een optie! Verdiend ze ook! Haar zoon afgeven was al een hele boterham ...
Wat een raar mens, echt... oh bedenk er nu nog een: "Nee jij bent oma, jij KAN geen mama zijn want je zit allang in de overgang!!" 🤣🤣🤣 heerlijk

2 jaar geleden

Wat een raar mens, echt... oh bedenk er nu nog een: "Nee jij bent oma, jij ...
Echt heel raar! Op begin bleef ze zeggen” mijn huis is nog steeds zijn huis hè, ik heb altijd eten op overschot hij mag ook hier eten e” echt een bizar mens!

2 jaar geleden

Ik dacht 'wat heeft iemand nu weer bedacht voor gek topic'. Ik zou met haar in gesprek gaan om de oorzaak te achterhalen. En anders professionele hulp inschakelen, het wordt misschien dan erger als de baby er is. Misschien kun je het met je verloskundige of huisarts overleggen?

2 jaar geleden

Ik denk dat jouw schoonmoeder beter even naar een specialist kan gaan om hulp te zoeken, want die spoort overduidelijk niet.

2 jaar geleden

Los van alle ideeën hoe je kunt reageren kan ik er ook echt niet bij dat ze het überhaupt maar bedenkt, laat staan van je eist of vraagt. Het is volgens mij juist prachtig om gepromoveerd te worden tot opa of oma, toch? Tenminste, dat lijkt me een gezondere gedachte dan dat je door je kleinkind mama of moeder genoemd wil worden.