7 Reacties

9 maanden geleden

Mijn ervaring is dat ze niet gaan spelen op de plek die jij daarvoor bedenkt (ik ga zelf niet eens werken in de werkkamer maar aan de keukentafel, can’t blame them). Zou vooral zorgen voor een fijne kast oid waarin je alles op kan bergen.

9 maanden geleden

Onze kinderen spelen ook niet op een specifieke plek, maar door de hele woonkamer. Op de 'speelplek' staan vooral kast/bakken met speelgoed en een tafeltje met stoeltjes. Tipi wordt hier meer buiten mee gespeeld in de zomer. Voor binnen wordt ie lang niet genoeg gebruikt

9 maanden geleden

Eens met de opmerkingen hierboven. Mooie kast waar je speelgoed in op kunt bergen heb je veel meer aan! En dan een dichte kast, zodat het uit het zicht is.

9 maanden geleden

Hier een mooi speelkleed van de IKEA, ons mannetje was ook gek op auto’s en dan in icm met dino’s. Voor Duplo is het ook prima. Voor Lego niet stabiel genoeg als ondergrond.

9 maanden geleden

Onze dochter van ruim 1 heeft deze. Zo kan ze zelf makkelijk iets pakken en ermee spelen. Ik vind het zelf prettig dat veel spullen op een plek opgeborgen kunnen worden.

9 maanden geleden

Bedankt voor al jullie reacties! Toch fijn om hier eerst iets te kunnen checken voordat ik veel geld uitgeef aan spannende tipi's enz. haha. Dan ga ik inderdaad voor mooie opbergmanden en/of kast, waar ze zelf alles uit kan halen. Dat is natuurlijk ook een favoriete bezigheid: spullen uit kasten trekken haha.

9 maanden geleden

Wij hebben een meubel laten maken door van Hattem maatwerk. Kun je passend maken aan de beschikbare ruimte. We hebben een hoge kast, een bureautje met krijtbord en een opbergbak op wielen. https://www.vanhattemmaatwerk.nl/c-3212190-15/kindermeubels-speeltafels-opbergbakken-keukentjes-bureaus/