9 Reacties

9 maanden geleden

Ik zou een normaal hempje doen en een wat dikker truitje erover of een vestje

9 maanden geleden

Ik koop altijd dunne longsleeves. Die doe ik er soms onder met hemd of zonder hemd.

9 maanden geleden

Ik zou een longsleeve als hemd doen nu het zo koud is, lekker instoppen in haar onderbroek zodat je toch het idee van een romper hebt?

9 maanden geleden

Ik heb zelden rompers met lange mouwen gebruikt. Maar als het wat kouder is gebruik ik een effen shirtje onder de kleding ipv een hemd. Een shirt met lange mouwen zou ook kunnen.

9 maanden geleden

Onze zoon ging ook van rompers lange mouw naar een hemd eronder. Je houdt automatisch wel rekening met hoe koud het is. Dus dan een dikkere trui. Maar ik draag zelf ook altijd een spagettibandjes hemdje onder mijn kleding en ik heb t ook nooit koud verder, dus heb daar nooit bij stilgestaan 😋.. als de buik en rug lekker warm zijn, dan zal t wel goed zijn lijkt me.

9 maanden geleden

Ik gebruik bij mijn zoontje nog rompers, wel al een tijdje aan het oefenen om zindelijk te worden. Maar in de fase dat hij dat nog niet is gewoon nog een luier om overdag met een romper. Als hij op de wc/potje gaat sla ik de romper om naar boven en klik ik een drukkertje vast op z’n schouder. Dan hangen die “flappen” van een romper niet in de weg en houden ook gelijk zijn trui wat omhoog.

9 maanden geleden

In de zomer doe ik ze gewoon hemdjes aan en in de winter zo’n basic longsleeve van zeeman/hema.

9 maanden geleden

Mijn zoontje is gewoon van romper naar hemd en onderbroek gegaan. Lekker instoppen in de broek en dan is er geen probleem.

9 maanden geleden

Wie zegt dat dat moet? ☺️ Ons meisje is nog best jong maar gaat wel met hulp van ons naar het potje. Ik wissel rompers en ondergoed af. Bij rompers moet je alleen even oppassen dat het niet in het potje hangt maar dat is een kleine moeite. Alleen als je dochter zelf haar broek uittrekt kan ik me voorstellen dat ondergoed beter is. Maar dat kan ook een longsleeve zijn. Wanneer mijn dochter een onderbroek wil dragen ipv luier, vind ik het allerhandigst om er een longsleeve boven te doen en dan een tuinbroek erover. Dan blijft de buik ook lekker warm. Maar in principe kun je ook prima een romper over de onderbroek doen. (met beetje risico dat je die moet verwisselen bij een ongelukje 🤭)