3 Reacties

2 maanden geleden

Wij hebben de IKEA Kura hack. Daarom valt hij er niet uit. Hij kan er wel uit, maar toen hij 2 was deed hij dat eigenlijk nauwelijks. Wel de deurklink naar boven gezet zodat hij zelf de deur niet meer kon open maken en een traphekje bovenaan de trap.

2 maanden geleden

Hier hebben wij de ledikant omgebouwd naar een bed dat kon met deze gewoon wij hebben een traphekje voor de trap. Die is in de nacht dicht overdag open . Ze is er hooguit 2x uitgevallen en toen was het klaar. Ze gaat er eigenlijk nooit zelf uit het is altijd geluid huilen geen idee waarom

2 maanden geleden

Wij hebben een vloerbed voor dochter van 2,5. Er zit een hekje rondom, met een opening halverwege. Ze gaat nog regelmatig het hele bed door, dus ben blij met het hekje. Ze kan zelf uit bed, zelf uit haar kamer, zelf de trap af. We hebben geen traphekje. In de avond is het niet altijd makkelijk om haar in bed te houden. Als er 's nachts wat is komt ze huilend naar ons toe of ze gaat huilend naar beneden. Maar daar worden we altijd wakker van en gaan dan met haar mee. Als ze 's ochtends 'normaal' wakker wordt dan loopt ze of naar onze kamer, of ze zit in bed papa of mama te roepen.