47 Reacties

één jaar geleden

nu korte mouwen romper, zomer slaapzak met de mouwen er nog aan. als het van de week warmer wordt dan mouwen van de zak af en eventueel de romper uit maar we hebben airco dus denk niet dat dat nodig is

één jaar geleden

Hier ligt ze nu in een niet hele dunne, ook niet hele dikke, maar tussenin slaapzak zonder mouwen. Ze heeft een romper met korte mouwen aan. De babyfoon geeft aan 25 graden, maar die is altijd een beetje overdreven. Denk dat het 21 22 graden is. Vind het ook lastig iedere keer.

één jaar geleden

Reactie op Baby-Juni-22

Hier ligt ze nu in een niet hele dunne, ook niet hele dikke, maar tussenin ...
hier ook, luvion babyfoon zeker? haha. 26 graden maar eigenlijk maar 21

één jaar geleden

Zoontje van 5 jr ondergoed, t shirt en korte broek. Dochter van 1,5 jr een rompertje met korte mouwen en een nachthemd en mijn jongste zoontje van 4 maanden een romper met korte mouwen en een boxpakje met voetjes, in een slaapzakje zonder mouwen. Het is bij ons binnen 20,5 graden.

één jaar geleden

Hier tussen de 21-23 graden op het moment. Nu is het 23 graden en dan heeft hij een romper met korte mouwen aan met slaapzak zonder mouwen. Als het 20-21 graden is ook nog een pyjama shirt De temp van babyfoon klopt niet, wij hebben een aparte thermometer op het kamertje hangen

één jaar geleden

Korte mouwen romper en de zomerslaapzak van puckababy met de mouwen eraan. Ik houd grotendeels het puckababy togschema aan (alleen met wisselen seizoenen bouw ik op/af met bijvoorbeeld een pyjama)

één jaar geleden

Spaghetti romper liefst ook in een hydrofiel slaapzak maar ze zweet zoveel dat het vaak alleen de spaghetti romper is

één jaar geleden

Hier is het 20-21 graden, heeft een mouwloze romper aan, pyjama met lange mouwen en lange broek en een zomerslaapzak van 0.5 TOG.

één jaar geleden

Hier is t 21 graden in zn kamertje en hij draagt rijdend de nacht een romper met korte mouwen, een tshirt met lange mouwen en slaapzak tog 0.5 Overdag in romper korte mouwen + tshirt korte mouwen en slaapzak tpg 0.5

één jaar geleden

Reactie op -Pip-

Hier is het 20-21 graden, heeft een mouwloze romper aan, pyjama met lange m ...
Bij ons precies hetzelfde! Misschien is de slaapzak trouwens 1 TOG , maar verder zoals hierboven beschreven.

één jaar geleden

Reactie op newmommy😍

Korte mouwen romper en de zomerslaapzak van puckababy met de mouwen eraan. ...
Hoe warm is het er?

één jaar geleden

Bij welke temperatuur? Denk dat het momenteel vrij uiteenloopt door wel/ niet goed geïsoleerde woningen.

één jaar geleden

Zoon 10 maanden ligt in korte mouwen romper met Puckababy lente slaapzak dus de mouwen er nog aan. Het is zo'n 21 / 22 graden boven.

één jaar geleden

Ik vind het ook super lastig! De babyfoon geeft 24 graden aan, maar het voelt wat koeler aan… Hij draagt een korte mouwen romper en slaapzak met lange mouwen van 0,5 TOG

één jaar geleden

Reactie op Meisje91

Hoe warm is het er?
21 graden.

één jaar geleden

11 mnd, lange mouwen, kort dun broekje, zomer Puckababy:-)

één jaar geleden

Romper met korte mouwen en een zomerslaapzak.

één jaar geleden

Mijn zoontje van net een jaar heeft een romper met korte mouwen, een pyjama met korte mouwen/ broek en een zomerslaapzak 0.5 TOG zonder mouwen. Hij slaapt naast me en ik leg een lange pyjama naast m'n bed voor als hij het in de nacht toch koud krijgt. Ik vind het ook echt lastig!

één jaar geleden

Zijn slaapkamer is 22/23 graden. Puckababy zomer zonder mouwen, romper (korte mouwen en mouwloos) en een dunne pyjama met lange mouwen en pijpen.

één jaar geleden

Hydrofiel slaapzak, wolbroek en wollen romper met lange mouwen