5 Reacties

9 maanden geleden

Wij hebben ongeveer dezelfde temperatuur in de slaapkamer van onze dochter (13 maanden): tussen de 15-16 graden ‘s nachts (raam dicht), vanaf einde middag tot het moment dat ze naar bed gaat 17-18 graden. Ze slaapt in een romper met korte mouwen, een herfstpyjama van Feetje en de 4-seizoenen slaapzak van Puckababy (winterdeel, dus herfstdeel en lentedeel aan elkaar geritst. Is voor nu prima 👍 We hebben het ook geprobeerd met een dikkere winterpyjama, maar dat werd te warm. Die bewaren we voor als het kouder wordt. Dus mss kijken naar wat voor pyjama je aantrekt? Daar zit best wel wat verschil in. En bedenk je ook: als ze lekker warm aanvoelt, dan heeft ze het ook gewoon lekker warm. Ben soms best jaloers dat er geen slaapzakken à la Puckababy voor volwassenen zijn aangezien mijn man nog wel eens de neiging heeft om zichzelf helemaal in de dekens te wikkelen 🙈

9 maanden geleden

Onze dochter draagt een wollen romper en wollen legging. Dikke Slaapzak (denk 3tog ofzo) en inmiddels ook onder een dekbed. Maar dat zou me met anderhalf niet lukken, een deken over haar krijgen.

9 maanden geleden

Zoontje van 22 maanden... Met het vriezen vannacht zakte de temp. naar 14 graden. Hij slaapt met een lange mouwen romper, een fleece pyjama en een slaapzak 3tog van de Hema. Toen het rond de 16 graden was had hij een korte mouw romper aan ipv een lange mouw romper. Als je kindje niet wakker word in de nacht en ze word met een lekker warm lijfje wakker dan is wat je aangetrokken hebt echt voldoende.

9 maanden geleden

Als ze warm aanvoelt is het goed toch :) Hier ongeveer dezelfde temperatuur en mijn zoontje van 1,5 ligt met korte mouwen romper, winterpyjama en slaapzak 3.0tog met mouwen. Maar ik vind het ook lastig hoor! Meestal is het in de avond dan iets te warm en 's nachts wel prima. Tip: heb je toevallig een badthermometer liggen? Die kun je ook op de kamer leggen :)

9 maanden geleden

Ik zou een hygrometer zo ie zo aanschaffen dan weet je het zeker. Hier met 15-16 graden een lange mouw romper, feetje of een fleece pyjama en een 2.5 tog slaapzak. Hij voelt altijd warm in zijn nek.