6 Reacties

4 jaar geleden

Een stalen staaf is fijn. En een smalle diepe kan. Want spetteren doen ze allemaal.

4 jaar geleden

Wij hebben een vrij oude hakmachine gebruikt, die zitten goed dicht en werkte heel goed. Ik wilde er sowieso niet een te uitgebreid iets voor halen omdat wij een combinatie van gepureerde hapjes en echt vaste stukken gaven. We hebben ons zoontje zo snel mogelijk zoveel mogelijk met de pot laten mee eten.

4 jaar geleden

Reactie op Prikplant

Een stalen staaf is fijn. En een smalle diepe kan. Want spetteren doen ze a ...
Die smalle kan zit er vaak al bij toch, bedoel je die?

4 jaar geleden

Ja wij pureerden vaak gewoon in een litermaat. Ook zit er vaak wel een smalle maatkan bij waarin je kan pureren. Tsja en spetteren dat hoort er een beetje bij...of je moet er even een theedoek overheen leggen als je gaat pureren.

4 jaar geleden

Reactie op Dyana

Die smalle kan zit er vaak al bij toch, bedoel je die?
Ik heb er 2, 1 om zeep mee te maken, beide zonder kan. Ik heb hoge glazen kannen (kringloop) die een fractie wijder zijn, waardoor ik ook kleine beetjes kan pureren en het spat niet uit de kan.

VRIEND

4 jaar geleden

Ik denk dat elke staafmixer wel prima is. Ik zou er zelf een nemen waarbij de onderkant van rvs is en in de vaatwasser kan en die wel wat vermogen heeft. Ik heb er een van bosch en die doet het prima. Je hoeft er geen fortuin aan uit te geven, maar ik zou de discount modellen wel links laten liggen. Maar voor minder dan 50€ heb je al hele goede.