9 Reacties

2 jaar geleden

Kan het zijn dat hij het 1. te warm heeft ( ik had het altijd warm als baby + kind in de winter en hield op het huilen als het koeler was.) 2. zich opgesloten voelt in zoveel lagen kleding?

2 jaar geleden

Ik herken het ook bij mijn zoontje. Vooral truien en shirts met lange mouwen maken m boos en vindt hij verschrikkelijk. Begint er aan te trekken en wil het uit. Ik denk zelf dat hij moet wennen aan de lange kleding omdat hij voor lange tijd alleen t-shirts heeft gedragen. Ik probeer het wel bij m aan te trekken de ene keer gaat beter dan de andere. Maar ik weet dus verder ook niet wat ermee te doen. Sorry geen tips maar wel een moeder met hetzelfde probleem.

2 jaar geleden

Reactie op Movicolon

Kan het zijn dat hij het 1. te warm heeft ( ik had het altijd warm als baby ...
Jaa denk dat het eerder wennen is na de zomer pff maar echt zo lastig

2 jaar geleden

Reactie op pioenroos

Ik herken het ook bij mijn zoontje. Vooral truien en shirts met lange mouwe ...
dankjewel voorje bericht. doet toch al goed om erkenning te voelen 🤪

2 jaar geleden

Zou een maillot een oplossing kunnen zijn voor de sokken? Ik weet van een vriendin dat haar 1-jarige die altijd draagt.

2 jaar geleden

Zou een maillot een oplossing kunnen zijn voor de sokken? Ik weet van een v ...
Slimmm! Nog niet aan gedacht 🤯

2 jaar geleden

Als het binnen is zou ik het laten gaan binnen is het meestal wel 20 graden dus dan maar geen sokjes e.d. Buiten zal het toch moeten

2 jaar geleden

Probeer met truien de mouwen op te stropen elke dag. Elke dag een stukje minder opstropen. Sokken vervangen voor een maillot voor buiten. En een jas associëren met leuke dingen.

2 jaar geleden

Sokken gaan hier ook standaard uit. Dus krijgt ze een maillot aan. En in de kinderwagen hebben we een voetenzak. Sommige kindjes moeten even wennen aan de overgang. Anderen vinden het de hele winter niet fijn om iets langs aan te hebben. Zolang ze niet super koud worden, lekker laten gaan. Je kunt best wat hebben. En een bodywarmer enzo doet al wonderen.