6 Reacties

3 jaar geleden

Bloedtest aanvragen, misschien is je HCG te laag. Mocht er na die bloedtest niets uit komen dan kan je wel eens schijnzwanger zijn.

3 jaar geleden

Bloed laten nemen. Dan ben je zeker

3 jaar geleden

Bedankt voor de tips, ik denk dat ik even geduld moeten hebben tot maandag en dan inderdaad een bloedtest aanvraag bij de huisarts.. Tot dan nog wat vraagjes🙈: Zit er nog een groot verschil in qua testen van de kruidvat eigen merk en Action of zal ik er toch 1 van CB halen? En iemand bekend met continue een zeurende pijn in de baarmoeder, dat is vrijwel de hele dag aanwezig met waterige afscheiding? Alvast bedankt voor jullie steun🥰  

3 jaar geleden

Reactie op NaoualB

Bedankt voor de tips, ik denk dat ik even geduld moeten hebben tot maandag ...
Hmm als het goed is zit er niet zo heel veel verschil tussen de testen, mij is altijd geleerd positief is positief en negatief dan gewoon negatief. Maar als je er zelf echt zeker van bent dan zou ik inderdaad verder kijken. En ja dit had ik ook in het begin van de zwangerschap van mijn dochter maar dat was een innestelings pijn!

3 jaar geleden

Indd bloed laten afnemen. Als je symptomen heb dan zou dit van de hcg moeten komen dus zou de test positief moeten zijn. Regelmatige menstruatie zegt niet zoveel en symptomen ook niet heb ik wel geleerd in de jaren dat ik zwanger probeerde te worden. Moment toen ik juist zwanger bleek na icsi had ik bijna geen symptomen, alleen grotere borsten en moeheid en een positieve test.