28 Reacties

2 jaar geleden

Ik de avond ervoor😅ik miste haar ook echt! Toch was dat alweer heel snel over en was het heerlijk met z’n tweetjes (drietjes dus). Moet wel eerlijk zeggen dat we af en toe nog appten dus kon nog advies vragen en beetje gezellig doen😄

2 jaar geleden

Reactie op Toettie

Ik de avond ervoor😅ik miste haar ook echt! Toch was dat alweer heel snel o ...
Haha ik ben dus niet de enige! Wel fijn dat je haar nog kon appen. Die van mij kan ik via de organisatie ook nog bereiken en ze komt binnenkort nog een keer op de koffie maar alsnog voelt het nu nog een beetje als een gat waar ik in ga vallen. Hopelijk is dat gevoel bij mij ook snel over.

2 jaar geleden

Oef, na een keizersnede al meteen alleen met de baby? Respect! Ik kon hem na een week nog niet eens uit zijn bedje halen (of mocht dat niet van de kraamzorg, die we idd ook heel erg misten).

2 jaar geleden

Oef echt zwaar dat je er alleen voor staat zeg... Ik heb 10 dagen geleden een ks gehad en ik kan het echt niet alleen..3e kindje. Ik heb ook echt uren gekregen omdat het nog niet ging. Kan dit bij jou niet ivm met je wond?

2 jaar geleden

Pff ik huil al 2 avonden om het feit dat mijn kraamhulp morgen voor het laatst is. Vreselijk vind ik het! Dat gaat dus nog wat worden als ze vandaag echt weg gaat. Ik mis haar nu al enorm!! Zullen de hormonen wel zijn....bij mijn zoon had ik dit totaal niet. Nu kan ik m'n ogen wel uit m'n kop janken! En dat doe ik dus ook😅

2 jaar geleden

Ik heb het ook zwaar gehad dat ze weg ging en echt wel traantjes gelaten! Ik had nog geluk dat mijn man 2 weken extra thuis was. Maar als je wond open is, kunnen ze dan niet regelen dat ze langer blijft? Ik zou even bellen... 🤷🏼‍♀️

2 jaar geleden

Ik huilde al ergens halverwege de week omdat ze ‘bijna’ wegging haha

2 jaar geleden

Oef echt zwaar dat je er alleen voor staat zeg... Ik heb 10 dagen geleden e ...
Ik heb een dag extra gehad. Helaas vanwege personeelstekort is het daarbij gebleven. Ik denk dat ik het wel ga redden. Ik kan de kleine meid gelukkig wel tillen, en een beetje fladderen w.b.t het huishouden maar ik mag me niet te druk maken. De eerste dagen deed ik dat wel vandaar ook dat de wond open is gegaan.

2 jaar geleden

Reactie op dasksideofpink

Oef, na een keizersnede al meteen alleen met de baby? Respect! Ik kon hem n ...
Ja ik vind het ook wel spannend maar het is niet anders. Gelukkig mag ik haar wel tillen zolang ik het niet te gek maak anders knapt de wond nog verder open hebben ze me verteld.

2 jaar geleden

Reactie op Maytwenty

Ik huilde al ergens halverwege de week omdat ze ‘bijna’ wegging haha
Haha heel herkenbaar!

2 jaar geleden

Reactie op dxmi

Ik heb het ook zwaar gehad dat ze weg ging en echt wel traantjes gelaten! I ...
Ze hebben me al een dag erbij gegeven maar ze zitten erg omhoog dus meer ging niet helaas.

2 jaar geleden

Bij de eerste heb ik ontzettend zitten janken toen ze weg ging. Wat een super vrouw was dat! Bij de tweede voelde ze meer als een last dan een hulp. Dus was blij dat ze eindelijk weg was. Moet wel zeggen dat ik snel en goed herstelde bij beide.

2 jaar geleden

Reactie op SvBv82

Ja ik vind het ook wel spannend maar het is niet anders. Gelukkig mag ik ha ...
Ja, tillen mag wel, tegen je aan, maar wat de kraamzorg tegen mij zei was dat oppakken en wegleggen, als ze dus van je lichaam af zijn, zeker icm bukken of vooroverhangen echt niet kan. Doe echt voorzichtig! En je zegt voorzichtig met huishouden, alsjeblieft, laat dat hele huishouden de komende weken gewoon! Echt, maakt niets uit. Zorg voor jezelf en je kleintje, laat je man de noodzakelijke dingen doen als hij thuis is en de rest komt wel weer een keer!

2 jaar geleden

Die van mij was gisteren voor het laatst. Ik vind het vreselijk. Hopelijk is dit gevoel gauw weer verdwenen, ik mis haar zo erg nu!!

2 jaar geleden

Heb der nog net niet uitgezwaaid voor het raam 🙈

2 jaar geleden

Wat rot! Hou ajb die 6 week rust qua huishouden aan Want het kan misschien goed voelen, maar uiteindelijk kan het op lange termijn meer schade geven. Een vriendin van mij heeft na 1,5 jaar nog last van druk bij die wond omdat ze te snel van alles deed En je man kan niet langer thuis blijven? Sterkte!

2 jaar geleden

Poeh vind ik wel heftig dat je na je zeer recente keizersnede nu al alleen bent. Ik ben ook met een keizersnede bevallen en om die reden is mijn man nog 4 weken niet gaan werken om mij te ondersteunen. Heb me daardoor echt heel goed kunnen houden aan het advies om niet te tillen en geen huishouden te doen en kon daardoor ook s middags naar bed.

2 jaar geleden

Zo herkenbaar.. hier ook een keizersnede en man wat mis ik de kraamhulp.. Probeer alle hulp te krijgen die je kan vinden en zoveel mogelijk uit te besteden.. is er een mogelijkheid dat je partner verlof op neemt? Alle liefs gewenst en succes met het herstel 🌹

2 jaar geleden

Reactie op Maaike__

Zo herkenbaar.. hier ook een keizersnede en man wat mis ik de kraamhulp.. ...
Helaas is die mogelijkheid er niet. Op zich gaat het wel hoor, ik heb besloten de boel lekker de boel te laten dat scheelt een hoop. Bedankt voor je lieve woorden!

2 jaar geleden

Reactie op MRJF

Poeh vind ik wel heftig dat je na je zeer recente keizersnede nu al alleen ...
Dat klinkt fijn zeg, goed dat het bij jou zo geregeld kon worden. Hier helaas die optie niet achter de hand, maar ik probeer zo rustig mogelijk te doen.