6 Reacties

3 jaar geleden

Die symptomen kunnen van alles zijn.. het kan ook schijnzwangerschap zijn.. wanneer was je laatste menstruatie? Het kan zijn dat je zwanger bent en je hcg nog niet hoog genoeg is, moeilijk om hier een goed antwoord op te geven helaas!

3 jaar geleden

Alles wat je noemt kan ook in je hoofd zitten of juist bij menstruatie horen.. Ik ben 1.5 jr bezig geweest met zwanger worden, dacht maanden lang dat t raak was.. En die ene maand dat ik dacht.. Nu heb ik geen klachten.. Toen was t juist raak.. Helemaal met een miskraam verleden zou ik zo lang mogelijk wachten met testen.. Je stelt jezelf alleen maar teleur.. Misselijkheid kwam bij mij en veel andere mensen pas nadat t hartje van de baby gaat kloppen.. Dit omdat het hormoon dan verdubbeld.. Rond 6 weken..

3 jaar geleden

Die symptomen kunnen van alles zijn.. het kan ook schijnzwangerschap zijn.. ...
14 oktober begon mijn laatste menstruatie. Rond 20 november toen zwanger geraakt en rond 10/12 een miskraam gehad. Dus mijn cyclus is nu helemaal in de war en zelf dus ook geen idee meer. Ik ga er maar vanuit dat mijn lichaam me voor de gek houdt, het is niet anders 😔

3 jaar geleden

Helaas zo herkenbaar sinds de miskraam ook elke maand weer het gevoel dat het raak is. Om dan vervolgens op de dag dat ik negatief test ongesteld te worden.

3 jaar geleden

Hoi! Mijn ovulatie was op 27 december, zelfde dag als jij noemt dus. Mijn NOD is aanstaande maandag, dus ik denk dat je rond dan nog eens moet testen. En zoals de anderen al aangeven, het kan vanalles zijn. Maar als je dan nog eens test heb je misschien wat meer duidelijkheid.

3 jaar geleden

Hoi! Mijn ovulatie was op 27 december, zelfde dag als jij noemt dus. Mijn N ...
Ah super dank je wel! Zeker met die onregelmatig cyclus + miskraam ben ik het af en toe echt even kwijt. We wachten nog maar gewoon even af. Ik denk dat ik even kijk of de symptomen af nemen (en mijn lichaam mij (inclusief acne enz.) voor de gek houdt) of dat het blijft/doorzet. Dan test ik dan nog maar eens.