5 Reacties

2 maanden geleden

Ik ben 4 jaar terug begonnen met de pil. De eerste maand 44 dagen lang ongesteld, er kwam geen einde aan haha. Nu gelukkig al bijna 2 jaar zonder de pil :)

2 maanden geleden

Begin dit jaar heb ik drie weken de pil geslikt, als start van mijn IVF traject. Tijdens die drie weken constant blijven spotten. Volgens mij is het een normale bijwerking, maar moet die wel na zoveel tijd over zijn. Staat vast iets over in de bijsluiter

2 maanden geleden

Ik zal dan toch even de bijsluiter erbij pakken. Ik probeer die te vermijden, want ik ben een beetje hypochonder, dus dan lees ik dat en denk ik meteen dat ik alles heb 😅 dank voor jullie berichtjes

2 maanden geleden

Ik had dit ook.. het duurde bij mij echt maanden (langer dan er in de bijsluiter staat). Ik begon me een beetje zorgen te maken dus besloot ermee te stoppen. Toen ik was gestopt was het gelijk weg en is het nooit meer terug gekomen. Toen ik de pil slikte voor de oudste had ik overigens nergens last van..

2 maanden geleden

Bij mij heeft dit maaaanden aangehouden en ben er toen mee gestopt, werd er niet goed van. Nu gebruik ik niks en nergens meer last van.