40 Reacties

2 jaar geleden

Eind mei 2020 laten verwijderen. Vanaf juli regelmatige cyclus en in september zwanger geraakt. Ging dus heel snel, maar misschien was dat geluk/toeval.

2 jaar geleden

Januari 2020 heb ik 'm laten verwijderen, daarna meteen relatief regelmatige cyclus (soms wat uitschieters) en februari 2021 positieve zwangerschapstest 😊. Heeft bij ons dus wel even geduurd voor ik zwanger was na de mirena. Nu ondertussen alweer bijna 19 weken zwanger

2 jaar geleden

Eind november laten verwijderen, 1 menstruatie gehad daarna zwanger. Helaas werd dat een miskraam. Daarna weer een menstruatie weer zwanger en toen een missed abbortion.

2 jaar geleden

Eind februari 2021 laten verwijderen en 27 mei 2021 een positieve test in mijn handen

2 jaar geleden

Eind jan 2021 eruit laten halen, eind april positieve zwangerschapstest. Best snel gegaan.

2 jaar geleden

Proficiat aan de dames met een positieve test! Mag ik vragen hoelang jullie cyclus was ongv? En maakte jullie gebruik van ovulatie testen? Hopelijk snel een positieve test voor diegene dat nog aan het proberen is 🌷

2 jaar geleden

Bij ons heeft het 8 maanden geduurd. Ik moet daar wel bijzeggen dat we daar de eerste zes maanden niet bezig geweest zijn zwanger worden. Drie maanden wisten we zelfs zeker dat het niet raak zou zijn omdat we geen seks hadden gehad tijdens de waarschijnlijk vruchtbare dagen. Mijn cyclus was wel meteen regelmatig. Toen we besloten ervoor te gaan was het eigenlijk meteen raak.

2 jaar geleden

Ik heb hem 30 november laten verwijderen en werd maar niet ongesteld. Begin januari maar een zwangerschapstest gedaan en die was positief. Ik heb denk ik heel veel geluk gehad. De zwangerschap zelf was echter niet om naar huis over te schrijven.

2 jaar geleden

Toen die van mij is verwijderd heb ik wat bloedverlies gehad, en dat ging uiteindelijk gepaard met een menstruatie. Daarna meteen zwanger geraakt!

2 jaar geleden

Begin november laten verwijderen en begin januari een positieve test.

2 jaar geleden

Na drie weken was ik zwanger zonder ongesteld te worden

2 jaar geleden

Half december laten verwijderen, in januari en februari menstruatie gehad met erg onregelmatig cyclus (32 dagen tot 36 dagen). In maart een positieve zwangerschapstest en inmiddels 15 weken zwanger.

2 jaar geleden

Ik was na drie weken zwanger, zonder ongesteld te zijn geweest na het verwijderen. En nu bijna uitgerekend...! Voel me heel erg lucky.

2 jaar geleden

Meteen bloeding en lees startte op zoals het hoort, binnen een maand. Na 3 maanden zwanger. Heb bijna 10 jaar mirena gehad.

2 jaar geleden

Eind januari verwijderd na in totaal ongeveer 8 jaar spiraal en eind april positieve zwangerschapstest ;)

2 jaar geleden

Mijn mirena spiraal is verwijderd op 9 februari tijdens mijn ongesteldheid. Nu in ronde 3 (zonder de eerste cyclus na verwijderen) ben ik 5 weekjes zwanger 🤰

2 jaar geleden

Reactie op Vanessa123

Proficiat aan de dames met een positieve test! Mag ik vragen hoelang jullie ...
Ik werd niet meer ongesteld toen ik de Mirena spiraal had dus had geen flauw benul wat mijn cyclus was. Mijn cyclus was nog aan het normaliseren. Hij was wat langer dan normaal. Eerste maand geloof ik ongeveer 36 dagen, daarna 33 en daarna was ik dus al zwanger... geen ovulatietesten gebruikt. We wilden gewoon zien wat er zou gebeuren en waren er nog niet heel erg mee bezig. Heel veel geluk gehad dat het zo snel al raak was.

2 jaar geleden

Mijn mirena spiraaltje werd verwijderd en na twee weken had ik menstruatie. Daarna bij de eerste mogelijkheid zwanger geworden. Dus snel gegaan 😀

2 jaar geleden

Kan heel snel gaan! Ik zat rustig te wachten op mijn menstruatie, maar die kwam maar niet, 6 weken na het verwijderen stond ik met een positieve test! :)

2 jaar geleden

17 dagen na het verwijderen van de spiraal!