6 Reacties

3 jaar geleden

Proficiat! Die krampen zijn waarschijnlijk je baarmoeder die uitrekt. Ik ging na mijn positieve test bloed nemen en op basis van de bloeduitslagen een afspraak bij de verloskundige gemaakt voor een eerste echo

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik kwam er destijds achter dat ik zwanger was omdat ik wel menstruatiekramp had, maar de menstruatie die ik dus binnenkort verwachtte maar niet doorzette.

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Woon je in Nederland? Dan kun je gewoon de verloskundige bellen, de huisarts kan je dan overslaan. En die menstruatiekrampen horen er vaak gewoon bij inderdaad!

3 jaar geleden

Reactie op Dina93

Gefeliciteerd! Woon je in Nederland? Dan kun je gewoon de verloskundige bel ...
Dankjewel. Ik heb afgelopen donderdag een afspraak bij de verloskundige gemaakt waar ik 13 april terecht kan. Wel echt spannend hoor, merk nog steeds die menstruatie achtige buikpijn en ben erg vermoeid. Verder echt nauwelijks klachten.. zou me bijna zorgen maken over het feit dat ik bijvoorbeeld geen gevoelige borsten heb😅

3 jaar geleden

Gefeliciteerd!! Ja heb zelf ook ongeveer 2 weken wel menstruatie achtige krampen gehad, bleek de baarmoeder te zijn die aan het groeien is, is heel normaal!

3 jaar geleden

Gefeliciteerd!!