8 Reacties

4 jaar geleden

En ook een beetje gevoelige borsten af en toe

4 jaar geleden

Had jij niet al eens een topic aangemaakt met deze vraag? Afwachten is het enige wat je kan doen, ik voelde tijdens de innesteling een behoorlijke steek/kramp aan de linker zijkant van mijn buik en dit duurde paar uur. De symptomen die jij aangeeft zoals een steen in je buik dat voel je pas als je kind groeit zoals ik nu met 23 weken een zwaar gevoel in me buik omdat de kleine groeit en de rest van de symptomen kunnen van alles zijn dus dit is echt koffie dik kijken. Afwachten tot je menstruatie als deze volgende week zondag nog niet geweest is testen en niet eerder testen want dan kan het resultaat teleurstellend zijn mocht het negatief zijn.

4 jaar geleden

Vannacht ook nog is overgegeven 馃様

4 jaar geleden

Niemand?

4 jaar geleden

Reactie op Miranda1996

Niemand?
Ik denk dat niemand jou kan aangeven of dit een innesteling is. Afwachten is de enige optie.. mocht je nog ongesteld worden dan testen. Zowel dan weet je dat je lichaam je voor de gek houdt

4 jaar geleden

Ik denk dat niemand jou kan aangeven of dit een innesteling is. Afwachten i ...
Met nog bedoel ik mocht je niet ongesteld worden

4 jaar geleden

Ik denk dat niemand jou kan aangeven of dit een innesteling is. Afwachten i ...
Mee eens helaas... Er zijn veel opties: - zwanger - ziek - schijnzwanger (omdat je zo graag wilt en er zoveel mee bezig bent) - PMS En misschien nog wel meer, maar ik ben geen professional. Er proberen niet teveel mee bezig te zijn is echt de oplossing voor alles, maar ook meteen het moeilijkst om te doen. Sterkte!

4 jaar geleden

Gewoon wachten tot je ongesteld moet worden en dan een test doen. Toen ik ook bezig was dacht ik altijd dat ik zwanger was en mijn menstruatie was toen altijd een beetje laat en toen heb ik gewoon gestopt met het idee van zwanger worden en het is toen gebeurd. Wij kunnen je niet vertellen of je zwanger bent alleen een test kan dat.